Otroligt bra

Just idag sa ar det valdigt chill i skolan. Hade en lektion pa morgonen och da lamnade jag in min essay. Sen har jag lektion kl 1 i Cornerstone och da kommer vi nog bara att snacka om nan historia och tjata om det har critical thinking. Mycket intressant! Men det ar helg snart och det ar gott. Blir Halloween party ikvall ocksa!

Traning i eftermiddag med Chris Woods. Ska kora nan form av lopstyrka. Han sa igar att man ska ha ett rep runt midjan med en vikt och springa. Later skoj!

Annars sa maste jag skriva tva nya arbeten. Ett ska vara klart pa mandag och det andra pa fredag nasta vecka.

Just nu ar det ganska kallt har. Har gatt fran svinvarmt till kallt pa bara nan vecka. Hoppas det blir varmt igen snart. Tranade pa rull band igar eftersom det osregande ute.

Till helgen vantar spannande Premier League omgangar!


Coach Jama pa S-valdo

Hare bra va. Peace///Glo

Chill!

Den har veckan lagger jag upp traningen enligt mig sjalv. Jag ska egentligen vila den har veckan men kanner att jag redan haft min vila och att jag vill trana pa nar jag precis kommit igang. Sa igar var det lattare troskel, idag dubbelpass med dist och imorrn preliminart 1000m intervaller med kenyanen. Iaf VO2 Max betonat. Det ar ju stort att fa trana med en kille som gjort 28,20 pa 10km. Synd att han har tavlat i fyra ar redan sa han ar inte eligible langre.

Skolarbetet gar hyfsat bra nu ocksa. Fick A pa senaste essan i Cornerstone sa det ar ju inte kattskit! Jag ska val inte klaga pa skolarbetet. Visst allt ar pa engelska men jag har inte sa tunga kurser. Har bara fyra klasser den har terminen och kommer att ha det aven nasta termin. Till kommer jag att ha i princip samma schema bara att jag byter ut learning strategies till Life Time Wellness. Det later ju hyfsat chill.

Kul att det har startats en blogg for livet pa lopargymnasiet! Laste den nyss. Har ar lanken till den: http://livetpalop.blogg.se/



Vi hors!

Conference

I helgen var det conference. Vi placerade oss som 2:a totalt vilket inte var bra eftersom att vi brot den 20 ar langa sviten. Ja vad ska man saga. Jag raknades tyvarr inte in i poangsammanslagningen eftersom jag var 6:a och det ar bara de 5 forsta som raknas om det inte blir for jamnt mellan lagen. Men jag ska val inte vara for missnojd med min insats. Eller nja det var val anda godkant i och med att jag inte ar i toppform och det har varit hard traning den senaste tiden. Nu aterstar att se vad for traning det blir fram till jul for terrangsasongen ar slut nu for min del. Eftersom vi inte vann conference blir det ingen regionals for laget.

Skolarbetet gar hyfsat bra. Haller pa och skriver arbeten hela tiden. Massa uppsatser och sant. Till thanksgiving blir det att dra ner till Blomberg i Arlington och ga pa six flags. Blir bra najs det :)

Vann ju forovrigt Premierleague omgangen den har veckan sa jag borjar ju avancera i varan interna liga.









Nu blir det learning strategies!

Peace////Glooo

Bilder fran Abilene















Man gor ju framsteg

Chillar av i biblioteket nu. Traningen den har veckan har gatt hyfsat. Sprang tusingar igar som gick okej. Tavlingen i tisdags gick riktigt daligt. Var sliten sen forra veckan sa det gick tungt. Banan var ocksa mycket lerig. Det var ungefar som att springa i ett trask. Jag tror att det var den samsta bana jag sprungit pa nan gang maste jag saga. Och sen ska vi tavla pa samma bana nasta lordag pa conference. Ingen hojdare. Bara att bita i.

Skolarbetet gar bra nu. Har en hel del att gora men har fatt bra betyg nu pa senaste tiden. Hade 78 % pa senaste provet i Jesuskursen och ligger pa B i engelska. Ska ocksa satta upp mitt schema nu for varen. Funderar pa om jag ska byta major till grafisk design eftersom att jag vill ha Cad-kurser. Till varen kommer jag att ha i princip samma schema som jag har  nu. Bibel kurs, engelska, matte och cornerstone.

Nu ska jag pa lektion kl 1 sen blir det lattare dist med kenyanen.

Imorrn ska jag ga runt skolan med svenska flaggan.

Hores! 


Helg

Söndag nu. Gött. Har inte gjort särskilt mycket i helgen. Följde med XC laget till Wichita Falls igår för att kolla när de tävlade. Coachen hade sagt till mig att jag inte skulle tävla den tävlingen. Men på tisdag blir det tävling. Blir 8km i San Angelo. Får se hur det går. Kommer nog gå bättre än i Oklahoma hoppas jag. Det var ju riktigt jobbig bana där. Kom på 259:e plats av 320 så hoppas på lite bättre resultat. Hade tiden 28,11 så kan göra bättre.

Är Conference om två veckor så då är det dags att leverera. Vi har en del press på oss att vinna Conference eftersom vårt lag har vunnit den i 20 år i rad. 20 år det är mycket det. Men vi ska göra vårt bästa.

Har prov på tisdag i Jesus-kursen. Skjut mig som Röjjan säger. Haha. Sen ska jag skriva uppsats om hur amerikaner definierar hälsa. Intressant.

Har blivit en hel del mängd nu. Förra veckan blev 80km och den här kommer att bli 90km. Kommer gå ner i mängd nu nästa vecka igen.

Väntar på att min I-pod ska komma tillbaka. Har skickat in den på reparation för två veckor sen. Hoppas den kommer snart.

Vi höres!


Ännu en tidig morgon

Tja! Idag träning 05,30. Hyfsat fläskigt pass. Först 15 min i ca 3,20 fart. Sen jogg till banan då det var 3*800m vila 90s på ca 2,25. Sen 15min igen i ca 3,35 fart.  Fint pass va. Blev ca 17km totalt alltihop. Man ska väl inte klaga. Nu är det dags för möte kl 08,30 för learning strategies sen blir det bibelstudier 09,30. Jag kan, jag ska, jag vill. Yes!


RSS 2.0