Tillbaka pa ACU

Sprang time-trial idag och det gick hyfsat bra maste jag saga. Rullade in pa 1,22,2 pa en 600-hundring och en 300-hundring pa 38,0 25min senare. Oppnade pa 52 forsta 400 pa 600 hundringen sa stumnade ju en del. Gott att vara klar med det iaf. Har ju blivit framskjutet 2ggr nar vi skulle ha kort detta. Men kanns ju hyfsat bra med tanke pa att man ar inne i grundtraningen osv.

Thanksgiving var bra najs! Var pa Black Friday, Six Flag, chillade av och tranade aven en hel del mangd. Gott att traffa Blomman ocksa sa man kunde fa prata svenska for en gangs skull!

Denna manaden har blivit en del km ocksa som forra. Aterkommer med antalet.

Just nu sitter jag i studyhall. Ar hyfsat chill. Ska val studera snart om ett tag.

Och nu ar det mindre an tre veckor tills det bar av hem till Sverige. Yes!

Hare bra/Glo

Thanksgiving vantar!

Det ar ju for jadra gott va! Var inget testlopp idag. Fast jag hade laddat mentalt och var forberedd. Men det regnade ute sa Coach skjot upp det till nasta mandag. Vi far val se hur det blir med det dar va. Korde en snabbdistans med en kille som heter Jake Schofield. Haha samma efternamn som huvudpersonen i prison break Michael Schofield. Frackt va. Sa snabbdist ca 30min. Sen 4*400m runt ca 63-64s med 90s vila. Ett fint pass. Sen skivstangsttyrka. Klockrent!

Men nu ar det thankgiving. Eller rattare sagt imorrn. Och nu ar det inga arbeten eller djavlusskap langre den har veckan eller bibelstudier, cornerstone, essaer etc. Ska till Emil i Arlington. Gott som fan! Aker imorrn vid tre sa det ar fint. Aker harifran med Raymond killen som rattar mina arbeten och Pascal engelsmannen som arrangerar abc partyt.

Nej nu blir det lite biblestudier. Blir att lyssna pa Johns gospel. For jadra fint va???!


Six flags blir det!

Peace Glo!

Fint med Guitars

Kom nyss hem ifrån en teaterpjäs i Cornerstone klassen. Lite halvt oklar men ska ju skriva 4-5 sidors reflektion om det här så man får väl tänka till lite. Precis som en i kursen sa idag att "This class has no directions´". Helt rätt. Jag har ingen aning vad har nytta av det här i framtiden eller Bible för den delen heller. Men pallar inte bry mig. Jag gör klart skiten och går till lektionerna så blir det bra.

Igår var det najs kväll. Var på en nattklubb som heter Guitars. Bra najs! Är ju en sån här blandning mellan countryclub och klassisk svensk klubb med fullt ös. En kvart kör man countrydans och en kvart disco. Var ju gratis att komma in också så det var ju chill.

I helgen blir det långpass, studier, party möjligen och sen blir det matlagning av svensk mat imorrn. Just ja, ska ju göra samhällstjänst på söndag kväll. Ser fram emot det enormt mycket!
Annars så är det blåsigt här så det är ju inte så najs. Ska också ladda inför den här time-trial på måndag med 600m max.

Måste ju också tillägga att man fick ytterligare ett A på senaste essän i cornerstone och 80% på en exam i bible. De värsta kurserna går ju bäst verkar det som :P Men man ska inte bry sig alltför mycket om betyg etc. Bara man får C överlag så att man blir eligible för att tävla och inte behöver gå till Study hall längre så är det bra.

Ha en trevlig helg! ////Glo


Slitigt slitigt

Har en san har recoveryweek den har veckan sa det ar gott. Korde en lattare troskel i morse. Gick helt okej. Drygt alla farter star i mph. Haller pa att konvertera om till min/km sa man forstar vad det handlar om. Sedan i eftermiddag var jag pa arenan och sprang lite grasdiagonaler for att jobba pa tekniken. Coach ar inte nojd med min armopendling sa jag jobbar pa den. Darefter var det skivstangsstyrka.

Drog sedan till kyrkan for att gora den har samhallstjansten. Jobbade dock itne sa mycket. Knappt en timme med att torka bord. Hyfsat chill.

Maste skriva nagra till arbeten nu. Trodde ju att det skulle vara aschill att aka till USA. Det blir tvartom istallet. Hard traning, mycket studier etc. Slitigt! Men det gar ju okej iaf sa det ar bra. Far se hur det gar pa tavlingarna sen pa bansasongen. Ska kora san har timetrial pa mandag. 600m max. Haha. Vad far man ut av det?!
Hoppas man inte blir slagen av alla 400m sprinters eller iaf alltfor manga :P

Snart dags for Thanksgiving och Dallas! Langtar till dess!


Hart slit ger resultat!

Peace/Glo

Studier!

Sitter och pluggar bible nu. Har exam pa tisdag. Fick nyss ett mail ifran en svensk student som studerade har forra aret. Synd han slutade. Hade vart kul med nan svensk student har.

Gar ju sadar lagom bra med studerandet. Vi i min studerargrupp vantar pa den smarta som vet allt om de har fruktansvart intressanta bibelberattelserna. Men bara man klarar provet sa ar det bra. Da blir coach nojd och alla andra med. Nu ar hon har!

Nu skiter vi i det har. Fuck off nu kor vi!

Fint med Helg

Gött med helg måste jag säga. Sov till kl 1 idag vilket är najs. Kan ju vanligtvis bara sova till kl 7,20 (till 06,20 om det är morgon dist). Igår var jag på bio med tysken, Raymond (killen som hjälper mig med att få grade A) och några till. Vi såg Immortals men filmen var väl sådär. Men kul med grekisk mytologi! Sen var det lite fest senare på kvällen. Var ju också datumet 11/11/11 igår. Fräckt va!

Idag har jag skrivit på ett arbete, sett en multikulti show som heter Ethnos (musikal av alla internationella studenter) och inhandlat mat. Imorrn blir det långpass kl 9,00 på Abilenes järvafält. Yes! Det jobbiga är ju att man måste ta bilen dit hela tiden. Kan ju endast springa runt Campus här eller i Sherrod Park för att bygga på mitt aeroba hus som Alau säger.

Ska plugga för Bible exam imorrn också med några i min studerargrupp. Tur att man har några som hjälper. Jag fattar inte mycket av det där.

Den här låten spelas varje vecka i matsalen. Alla tjejer tycker att den är jättebra så när de hör den skriker de först och går sedan upp och dansar.



Nu är dags att sova.

Peace!

Nu är det mycket

Kom precis hem från the Bean eller matsalen som det också heter. Har inte duschat heller sa det är ju sådär lagom fräscht. Gick bra på banpasset måste jag säga. Det går bättre för varje vecka med träningen sen jag kom hit så det är gött.

Det som är drygt nu är att jag har asmycket arbeten att skriva. Skit va. Vad mycket lättare allt skulle vara om man kunde skriva allt på svenska. Har satt upp mitt schema för vårterminen idag. Försöker átt håll mig till så chill som möjligt så jag tar endast 4 klasser nästa termin även om coachen lackar röv för det. Det spelar ingen roll.

Så nu är det följande som väntar till i början av december:

Arbete learningstrategies 3-5 sidor
Göra nån form av samhällstjänst 6-8h i Bible och skriva 4-5 sidor om det. Det värsta jag vart med om va. Lackar på sånt där att man inte får betalt för att jobba.
Skriva 4-5 sidor reflektion från en teaterpjäs i Cronerstone
Skriva en essä i English på 2 sidor
Skriva 2-3 sidor i Cornerstone om hur amerikaner defienerar hälsa

Har prov nästa vecka i bible också. Jadu. Och sen är det ju dem här quizen. Haha. Har typ chansat mig fram hela terminen på dem där. Men det har ju gått hyfsat hittills. Är säker på att det kommer gå dåligt med den här strategin i längden men det tänker jag inte på nu så länge det funkar.

Nu ska jag duscha.

Hare bra!

Ar ju bra pa att gissa!



Sa har ser min grade ut for Bible. I princip alla quiz jag har tagit har jag inte fattat naning av. Typ som Oliver Hoffman nar han hade matte med Zarko Petrovic. Har bara chansat mig fram. Men hyfsat resultat anda maste jag saga. Far val se hur det blir framover.

Chillar fett hart i Study hall

Just ni sitter jag i study hall och bloggar vilket ar najs. Men jag har studerat sa tog bara ett break nu. Maste ju fa ihop dem har 6h varje vecka. Imorrn maste jag registrera mig for klasser. Ska ha i princip samma schema med cornerstone (filosofi,flum) Bible (fy fan men det gar ju battre iaf.) English (inga konstigheter. Precis som det later) och sedan har jag tankt valja Psykology.

Imorrn blir det banpass med Banjo. Kanns tidigt att dra igang med bantraningen nu. Men detta ar ju USA sa det ar lite fornyelser. Men har sagt ifran att jag vill trana pa banan sa lite som mojligt sa jag hoppas att det uppfylls. Har gjort det hittlls iaf sa det ar ju bra.

Hade team meeting idag med Lofton. Massa snack om killarna inte har kalsonger under tightsen sa att hela paketet syns. Haha. Men roligt mote var det!

Sen har vi fatt qualifying standards till Nationals for inomhussasongen. Ser ju sadar lagom tufft ut. Om man ska ga vidare automatiskt galler 1,50,90 pa banked track (doserad bana) och provisional som innebar att de som har den basta tiden utanfor den automatiska blir uttagna. Den samsta tiden man kan ha da ar 1,53,75. Ser lovande ut!

Vi far val se hur det blir med det dar va!


Vi fortsatter att mosa in Kilometrar. Det ar bra!

Ny vecka

Sitter i biblioteket som jag brukar gora pa morgonen. Maste skriva pa ett nytt arbete. Alltid arbeten. Har vart hyfsat chill helg. Var pa international dinners i fredags (middag med alla internationella studenter), sen party i lordags och igar langpass. Det ar ju en massa olika nationaliteter har: kineser, japaner, koreaner, fransman, trinidad tobago, bahamas, brasilianare etc. ja och aven svenskar :P

Idag blir det nan form av tempo-run tror jag. Blir nog bra. Ska val dra ner lite pa mangden den har veckan. Var hard vecka forra sa blir lattare nu da.

Hare bra!

Ohhhh yes!

Yes! Nu var jag valdigt glad. Fick en ny I-pod idag eftersom jag hade en spricka i skarmen i den forra. Gott!
Idag blir det lite backintervaller. Festligt! Annars sa det ganska kallt har. Ca -2 grader! Men ska bli varmare sen. Vaxlar mycket i temperaturen. Skumt.



Hare!

Festligt med Halloween

Var roliga tillstallningar i helgen. Forst halloween party med track and field laget pa fredagen och sedan halloween party pa en hemmafest pa lordagen. Gott. Och sen langpass pa sondagen. Fy fan for det langpasset. Mosade in 20 km i 4min fart. Men det kandes bra trotts helgens tillstallningar.

Den har staden ar ju ganska liten sa det blir ju hemmafester som galler om man ska festa. For ovrigt ar Abilene en ganska trakig stad. Eller jag har typ inte vart inne i stan. Den ar ju utspridd sa man maste ha bil om man ska till "Downtown" sa att saga. Har vart vid kopcentret iaf. Det var ganska daligt. Fanns inte sa mycket grejer. Far aka till Dallas om jag ska ha nat vettigt.

Hyfsat chill an med skolan sa det ar fint. Ska snart boka flygbiljetter tillbaka hit efter jul.

Oktober blev en del km. Fick ihop 34,5 mil totalt sa det ar ju en del. Man ska ju inte klaga.

Haha, Lofton stod och skallde pa 400m-killarna pa traningen igar:

"This is not gonna work! The problem isn't that you're not in shape. But the problem is that you are not listening. You just thinking "Oh I will just do all this on my way"."

Tog ju aven hem ytterligare en seger i Fantasy Premierleague i helgen. Fint!

Pa aterseende////Glo

iPhoto














RSS 2.0