Mac Hej då Gbg! Tjeeeeena Malmööö

YoYo!!  

Idag är det DN-Galan i Stockholm.. Tyvärr är jag på andra sidan landet så jag kan inte kolla på det i år. suck... Men jag har det bra här också! Igår gick vi på stan och jag köpte ett nytt dataspel där man ska bygga sin egen djurpark. Askul ;)

Idag åker vi till Malmö! Och senior SM. Måste säga att jag är lite nervös, hehe.. På lördag springer jag 1500m och på söndag 800m. Kommer nog inte gå till final i någon av grenarna. Men man vet aldrig vad som händer i ett kval när det är mästerskap! Men jag har tredje sämsta tiden på 1500 meter så det känns lite långt borta. På 800 ligger jag lite bättre till men men. Vi får se helt enkelt!! :)  Mina bloggpolare springer ju DN-Galan youth i sthlm. Kollade på startlistorna och det ser bra ut! ;) 

Men Albin, ska inte du springa 1500meter? jaja..

Klockan 16.00 åker vi från centralen så jag måste städa och packa ihop mina saker som jag slängt runt överallt!


Föresten så kan jag passa på att säga grattis till Emmy o Fia ;)  hoppas ni får en superdag båda två. Tjejerna fyller liksom 20. Shit! Och jag är kvar på 16.. Men fyller ju 17 den 24 november som alla vet... :) hoho


pusss


Tebax från Fjället

Är nu tillbaka från mitt livs första "riktiga" fjällvandring. Det gav mersmak och jag planerar redan nästa vandringstur.

Här kommer lite bilder ifrån turen















Om några timmar ska vi till stockholm och kolla på DN galan!!

tack för visat intresse // Albin

Annons SPIKSKOR

Ey yo!

Vid tävlingen på SAYO söndagen den 7 juni sprang jag (Daniel Gleimar) 400m. Éfter loppet förväxlades min högra spiksko med en annans. SURT! Min sko är modellen ASICS Japan Lightning. Silverfärgad.
Storlek 43,5, US 10 

Den högra spikskon som inte är min är samma modell och färg men är mera utsliten. Den har storleken 40,5, US 8

Spiksko!
Så här ser de ut!


Hör av er om ni vet någon som sprang i liknande skor på SAYO vid samma tidpunkt som jag.
Eller hör av er om jag har just din högra spiksko och du har min!

Kontakt: 0738066343

Har även lagt upp ett gästboksinlägg på Turbergs hemsida!
Om det är någon som har målfoton ifårn lopp vid samma tidpunkter eller vet hur jag kan få tag i dessa så hör av er!
Mina spikskor är värdefulla!
 
Mvh Daniel Gleimar

ASGÖTT!

Hej! Dan Glo in tha house again. Sitter och bloggar nu efter jobbet. Ska plocka vinbär snart för vi ska göra vin. Spännande! Imorgon är det min sista dag som chef på ABB! Asgött :)) Ska bli grymt skönt att sluta med det här kontorsarbetet för en gångs skull :)) Lyssnar just nu på DJ Klaas. Han är grym :D
Jag hinner tyvärr inte spela in något med Vladi idag. Måste vila inför DN-Galan :D

I mitt förra inlägg skrev jag att skulle berätta vad som har hänt med mina spikskor. Så här börjar historien:

Den 7 juni sprang Daniel Gleimar 400m på SAYO. Han slog nytt rekord och var mycket nöjd med detta. Han vann också nästan sin klass bara 3 hundradelar ifrån Af Trolle. Iallafall när loppet var klart la Daniel ifrån sig sina spikskor vid starten där man brukar lägga spikskopåsarna. Där låg de ett tag medan Dan Gloo var på prisutdelning och stod och snackade med folk. Efter ca 15-20min bestämde sig han för att jogga ned och la därmed i sina spikskor i påsen utan ett ont anande om vad han fått med sig i påsen. Daniel sprang i sina så kallade 400m skor. Ett par silverfärgade ASICS Japan Lightning med storlek 43,5. Dem är asbra tycker Daniel och han älskar också distansen 400m därför att han tycker om att starta med startblock

Ca 1månad efter SAYO tävlingen sprang Dan Glo en tävling i Bollnäs som heter Fortumspelen. Han hade stukat sin högra stortå när han spelade fotboll ca 1 vecka innan tävlingen. Det var återigen hans favoritdistans 400m han skulle springa. Under bilresan dit bytte han spikar på skorna. Han märkte då något märkligt med den högra skon. Den var mera sliten än den andra och några spikar satt löst. Daniel blev lite småsur och funderade över vart samhället är på väg idag. Iallafall så skruvade han i de nya spikarna och återgick till sin uppladdning. När det var dags för att dra på sig skorna hade Daniel lite problem att få på sig den högra skon. I princip halva hälen stack ut ifrån skon vilket inte var särskilt bra. Han snörde på sig skon stenhårt och bestämde sig sedan för att det fick bära eller brista. Det är bara en svullen tå och den ska inte stoppa honom. Loppet drog igång och Daniel sprang in på nytt pers 52,17.

Ca 2 veckor efter tävlingen i Bollnäs var han på plats på sin hemmaarena Hillängen i Ludvika tillsammans med Guss och alla andra LFFI:are. Daniel hade tagit med sig 400m skorna eftersom att han ville träna starter. Vanligtvis tränar Daniel aldrig med sina 400m skor eftersom att de saknar dämpning. Iallafall när han tog upp dem ur påsen så upptäckte han något konstigt. Den högra skon var mindre än den vänstra! Det kan inte vara sant. Dan Gloo höll på att bryta ihop. Den högra skon var typ tre storlekar mindre. HERREGUD!

Om man tänker efter så var det lite kul ändå. Jag gjorde ju nytt pers med en för liten högersko plus en svullen tå. Det är respekt! :D

Ska lägga upp en annons på Bloggen ;)


Världsungdomsspel!
Dan Glo efter 1500m på Världsundomsspelen
Långt hår! :P


Hehe då var sagan slut!

Nu ska jag käka :)

Ciao

Mac

Tjeeeeeenare !

Jag har anlännt till GBG! Men det var i tisdags kväll iofs. När jag kom ner stod Mary och väntade på mig. Sen åkte vi hem till henne, åt mat chillade och kollade på film. inte mycket alltså :P

På tåget skulle jag kolla på en film. Som var bränd, och det gick inte att spela den i programmen jag hade på datorn så först fick jag installera något nytt. Sen var det 4 kapitel. Och varannat kapitel var på franska. Haha, cp ju! 



Igår så åkte vi för att fixa fotbäddar till Mary, hon har lite problem med sin fot och knäna typ. Sen åkte vi och tränade, bana. Jag brännde av några 200 meterslopp när hela Kungälvs hockeyklubb stod oh kollade på. Dom hade någon träff typ, Asmycket folk!  Men det gick bra iallafall, dom första intervallerna körde jag med en kul kille som hette Jens som är 94a ;) Han hade 40 i skostorlek..! Så kommer jag med 46 liksom.

Klockan 11.50 ska vi åka in till stan, och jag har inte klätt på mig än! Så måste kila nu.

Seyaaaaaaaaa




Tjaaaaa!

Ey yo det är fett najs. Haft ett litet uppehåll på bloggen sedan helgen. Ska berätta lite om den :D
I fredags sprang jag distans med varierad fart. Den nya killen Augustin var också med så klart. Det är asnajs att han är med och kör =) Fiolen kom också på fredan. Den var riktigt cool heehe. Kanske tar emd den till löp i höst :))))
I lördags var det intervaller. Snabbhet stod på programmet. Efter intervallerna sprang vi också en max 200m. HAHAHA ;D
Så jädra gött! Det blev lite tävling av det hela.

Stående starter var det alltså. Jag stod på bana 3. Augustin på bana 2. Toooooooomassssss på bana 4. Karin var starter :P. Fick en så jädra dålig start. :((( Karin sa först färdiga sen sa hon kör typ precis efter hon sagt det andra. Inte bra. Iallafall så sprang jag in på 24,1 och Tooomaas på 23,9. Asgött :D. Augustin fick tyvärr kramp i iprincip hela benen, men han sprang in på ca 26,0.
Fy fan alltså :D
Formen känns ju bra så det är Gött :)))
På kvällen stack jag hem till Vladinex för att rpa lite på fiolen.

Tidigt på söndagen begav jag och Vladi oss till Rättvik för att äntligen få spela in våra låtar. Resan dit var inte så lång som jag trodde så det var ju chill on the grill. Jo förresten så blev det lite strul med tågen men det ordnade upp sig :)
Iallafall i Rättvik så var det Classic Carweek. Många raggarbilar ifrån världens alla hörn var med på den mycket populära tillställningen. Det hade inte riktigt dragit igång till max eftersom att det var första dagen men iallafall.
Inspelnigen blev asbra med Festen och Cooling. Det lät asbra :D
Fiolspelningen gick sådär. Det var svårt att få till ett bra komp men det blev bättre :D

Igår var det jobbig backträning :P Skitdrygt!

Idag var det 400m intervaller i 1500m tempo. Så jädra gött att Augustin är med. Han ska förrsesten göra världspremiär på Gurkspelen. SE UPP!

Ska sova NU!

Måste berätta om vad som hänt med mina spikskor nästa inlägg! SURPRISE :D



God Natt!


Mac

Tjena.

Har precis gått upp och ska nu börja packa och städa lite hemma. Så att inte mamma blir sur när hon kommer hem! Sen senare ska jag åka till Göteborg! :D nice! Efter gbg ska jag vidare till Malmö för senior SM! Det är första gången jag är med på det. Det ska bli kul! :) Kommer hem igen till Sthlm om en vecka exakt, och då har jag Mary med mig :)

Igår gjorde jag inget speciellt. Jag satt inne typ hela dagen och sen stack jag ut och träna med 19tiden. 75 minuters distans! shit... Jag sprang bort mig i hagaparken lite, men det är sånt som händer ibland.

Nej nu ska jag ta tag i packningen!!

hade

Mac Electric Avenue

Ja hallå!

Igår var en trög dag. Men idag tänkte jag få lite saker gjort. Jag är hemma i stan nu, åkte hit igår kväll.  Iallafall så tänkte jag gå upp 10-halv 11 kanske och sen träna vid 13-14 tiden typ. Vaknade klockan 5 ute i soffan med tv på. Gick sen och la mig i mitt rum, sen vaknade jag några gånger imorse och vände på mig och höll på. Sen tänkte jag att jag kanske skulle kolla vad klockan var. Gissa....    

Klockan stog på 13.45!  Ja baaaa oooommmmgggg!!  kul liksom.. stressad blev jag direkt, skön morgon.. Sprang ner till coop och köpte lite lunch och så sen drog jag hem och började laga mat. Nu sitter jag och spelar tv spel och väntar på att maten ska smältas i magen så jag kan dra och träna sen. Idag blir det bana! soft. Skulle egentligen kört det igår men flyttade det till idag istället, hehe.

Sen så är jag ensam hemma idag också så ikväll blir det feta festen hemma hos mig och vi ska bränna ner hela lägenheten. (skoja bara mamma du kan vara lugn)


Tänkte dra och köpa ett nytt Wii-spel idag också men eftersom jag typ inte hinner eftersom allt är stängt nu tror jag. Så det får vänta ett tag.  Nu ska jag spela lite Mariokart!


Johan Ek, Marcus Hallbäck och Björn Gustavsson på James Blunt i Globen;)

puuuuussssss


Alban är på GGGGGGG

Packningen är klar och den 75 liter stora ryggsäcken är proppad med grejor.
Kl 21 går tåget från hallsberg och innan det ska vi givetvis ta svängen förbi transtensvallen och kolla på UltraWeekend som nu är SM i 24h löpning. Det blir grejt!!!
Imorgonbitti stiger vi av tåget i Vålådalen och sedan blir det vandra vandra vandra :)

Nu ska jag äta min sista vällagade måltid, sedan blir det bara pulver-mos och knäckebröd när vi knatar runt på fjälltopparna!

Hej på er, återkommer när vi kommer tillbaka till civilisationen

kram albin


Mac Carola för hela slanten

Gårdagen var roligare än vad jag trodde ;)  Sjukt mycket folk var det nere på Krägga Herrgård. Över 1000 pers hade kommit dit och dom hade inte direkt räknat med det kan man säga. Efter 30 minuter var alla hamburgare slut. Jag hade beställt 9st och när jag kom fram till grillen var dom slut. Haha, men vi fick typ 10 kycklingsallad och 25korvar istället.

Carola var ju hemlig artist också. Kommer tyvärr inte ihåg vilka låtar hon sjöng. Men jag har någon inspelad på mobilen men vet inte vad den heter. heh..

Idag ska jag springa lite, får se vad som står på programmet. Distans eller något sånt säkert.

puss

Gratulere Jonas!

För er som inte visste det så har vår norske kolega nu ikväll gått till final i JEM på 3000mh. han kom tvåa i sitt heat på tiden 9.04.

Jag själv putsade även på min hinderteknik på träningen på tibblevallen  med lissarna, ola o alex. (Täby i dag med :p).


kämpe bra Jonas


Mac Visfestivalen

Tjena tjena!

Har precis ätit lunch/frukost. Är så sjukt trött! Idag vaknade jag klockan 12.30. Fyfan va skönt det är att sova asså, så underskattat. 

Man blir så jävla trött av att ha sommarlov tycker jag. Kanske låter konstigt, men men. hehe

Idag står ingen spec på schemat. Eller jo, det är ju visfestivalen nere på Krägga Herrgård. Men tror inte jag ska gå dit. Det skulle väl vara då för att Carola är hemlig artist har jag hört. spännande!


nu blir det tv. puss


Yoyoyoyo

A men tjena!

Hemma igen och åter tillbaks på kontoret. Mkt cash rullar in :) det är najs. Det var en mycket regnig GP tävling som genomfördes igår i Karlstad. Jag sprang som sagt 1000m i heat C tillsammans med Marcus. Marcus meloner med bananer och champinjoner :P.

Det var riktigt kul att springa en GP. Har aldrig gjort det så det var som sagt världspremiär :D
Inmarsch var kul då jag fick höra min favoritlåt Rap das Armas. Då kände jag mig taggad ;)

Asbra att det var en hare (John Eliasson) med i loppet . För min del så spelade det inte så stor roll för mig eftersom att jag öppnade på 58,5 och haren på 56 första varvet. Jag lade mig typ 6-7 första varvet. 600m passeringen blev ca 1,28. Därefter var det ett tungt sista varv för min del. Jag tappade kontakten med klungan. En hel del mjölksyra fick jag vilket var synd, eftersom att jag ville fläska på lite sista 300m. Blev nedklubbad helt enkelt. :p 800m passering på 2,02 och sedan i mål på 2,34,2. Slutade 8 i heatet.

Ett helt okej lopp så jag är hyfsat nöjd. Som sagt skitväder var det! Efter loppet snabb nedjogg, duscha, leta efter Guss, sitta lite på läktaren och sedan hemmåt till Ludvika. Vi struntade i Abukaker Kaki å dem där!

Toooomas sprang också 400m på 51,7. Han var nöjd med det. Nära pers för honom :)
Smeeeeeeeeeeedhs och Rikard var också med. De sprang bra. Rikard såååå nära under 50s :P
Smeeeeeeeeedhs var inte så nöjd.

Min elfiol har kommit nu också! Fett skoj. Pappa jobbar ju i Västerås ibland så han hämtar den idag :)) Asgött!
Sedan kanske det blir konsert i Borlänge idag. Får se :D

Nu är det dx för lunch. OHHH yeah :))

Lyssnar just nu också på Rap das Armas på radion. Sommarplågan ;) Asbra låt :D

"Pa rapapapapa papapaaa"
Eller nåt :P




Tingvalla IP

Trevlig arena :D
Liknar lite Hillängens IP (min hemmaarena)



Hare bra,
Hejdå

MAC Regnigt Karlstad

Regn var ordet, och snacka om vatten! Det var länge sen. Efter loppet så hoppade jag direkt in i duschen och sen in i bilen. Vi skulle ha stannat men fan när det är sånt väder! Så vi åkte hem och kollade på¨sammandraget på tv istället.

På parkeringen hade en liten minibuss kört fast i leran. Rolig resa! Som tur är har vi fyrhjulsdrift på våran bil så vi kom hem torra och glada.

Mitt lopp då.. hm.. Inte direkt dom opptimala förhållandena. Men när är de det egentligen? Kallt och regnigt. Men alltid har man något att klaga på så jag vet inte. Men det kändes helt okej. 1000 meter är en rätt svår distans eftersom det är lite längre än 800 meter och det är 800 jag brukar springa. Och dom där sista 200metrarna är låååånga!!  John Eliasson var hare och drog i bra tempo! Men det var bara en Kenyan som följde honom. Jag låg 2a i klungan typ 20meter bakom. Med 400 meter kvar började jag fläska på! Jag gick om en hammarbysnubbe i kurvan och på bortre lång började jag närma mig Kenyanen med stormsteg! Lagom sprang jag om honom i utgången till kurvan upploppet då hammarby hade fått raketskor och brassa om mig.

Med tanke på raketskor så kom sedan Fransson!! Med jetpack på ryggen sista 20 och jag hade inget att svara med. 2.30 blev tiden. Pers och jag är väl inte så nöjd egentligen. Jag vet att jag ska springa mycket bättre. Men jag har tränat hårt nu. Iallafall så var det ett roligt lopp och jag ser fram imot seniorSM nästa helg där jag ska springa 1500m och 800m och sedan juniorSM två veckor efter där jag ska springa.................SORRY can't tell you.  Det blir en lite surprise för mina konkurrenter!!!! Precis som en trollkar så har en löpare även sina hemligheter!

Nu när jag väl kommit hem har jag kollat på tv, bokat tågbiljett till GBG som jag ska till på tisdag. Och för första gången ätit lakrits dumle. Första tuggan var god! Men sen fick jag nog. <--- rimmar! 

Imorgon ska jag sova sova sova och vila vila vila. Ingen träning vilket är skönt. Sen får jag se om det händer något ute i förorten Bålsta.


Efter så mycket text tycker jag vi trycker dit med inte alls för senade

BILDER FRÅN PORTUGAL!!!!!


Mycket skönare än såhär kan man inte ha! Spela lite boll med polarna på heta stranden!


ZooMarine




BFF


Ettorna regerar!!


Jag och världens roligaste Skåning på Casino Monte Gordo


Chill!  Sofia ser nöjd ut


Blomman och Gleimar chillar fett på backintervallerna!


Det gör Smeeedhs också!


FYFAN vad jag saknar Portugal!!


NEJ nu ska jag ta tag i mitt liv..   Ha det!

jag är bäst

Emil - Le Tour De Täby

Först och främst vill jag gratulera mina två kolegor Marcus o Daniel till två bra lopp även om jag förstår om marcus inte är helt nöjd...

För min del blev det ett alternativ pass på cyckel idag med min kusin. det kändes bra första två milen bort till Täby, man kände sig lite proffsig när man växeldrog och låg på rulle och så. men på tillbakavägen blev det ett helv..e , då va man inte så kaxig längre, sista möördarbackarna (som egentligen inte var så farliga) fick man nästan kliva av cyckeln och gå.

I täby var jag även redan tidigare under dagen, fast då var det lunchgalopp på Täbygalopp med far o syster. det var kul även om jag anlände hem 30kr fattigare, fast jag vann i ett lopp :)



"För att hästar ger allt"

Mac morning

tjena tjena morgonmänniskor.  Vissa har väl redan satt sig på cykeln påväg till sommarjobbet, andra kanske har jobbat klart?   Eller som jag då, som inte har något sommarjobb! Fyfan va nice det är asså. Varför jobba nu? Tror ni inte man får göra det tillräckligt senare i livet eller?

Idag bär det av till Karlstad. Jag drar klockan 11:13 från stockholm central till Bålsta. Sen plockar farsan upp mig där och så kör vi hela vägen till Karlstad! Önska mig lycka till!!!!!!!!


nä nu ska jag packa lite och äta frulle!


later

Blomizzz™ • sist men inte minst

Japp bättre sent än aldrig...
Har nu läst igenom allt som skrivits under juli. tog en halvtimme av mitt liv, men det är ju väldigt trevligt med allt som har hänt.

Jag har inte varit hemma senaste tre veckorna. först löplägret som glei har berättat om, o sen åkte jag direkt till finland för att besöka farmor o farfar. o sen blev det gävle i helgen. och för er som känner min dator så förstår ni att det inte e så konstigt att jag inte kunnat få igång den så jag kan skriva ett inlägg förens nu. 

Sen e jag på landet nu, så det känns lite fel att sitta framför en dator när det finns så mycket att göra... a faktiskt. min mor har fått en vision att vi ska bygga om ett ruckel som står på tomten till ett dröömhus, känns lite som den där beijer reklamen för er som minns. "jag tänker mig klinkers från golv till tak" "hmmm". jo men det är sjöutsikt så det kan nog bli riktigt fint när det blir klart, 2017.

Vad e de för tiger reklam på bloggen föresten :s

//Emil


Albinooooooooooooo

hejsan hejssan

Sitter nu vid köksbordet och tittar på när pappa, Anton (bror) bakar pizza. Antons trumslagarkompis Henke står lutat mot dörrkarmen och tittar också på. Henke är vegiterian och påpekar att han inte vill ha någon salami på sin bit. Sedan berättar han om när han fick en vegitarisk paj med bacon i.

För er som är intresserade kan jag presentera mitt dagschema för idag:

09.00 Väckarklockan ringer och pappa kommer i i mitt rum och berättar att han måste cykla och handla frukost
09.30 Pappa väcker mig igen och berättar att frukosten nu står på bordet
10.50 Jag cyklar till Lukas för dagens träningspass
11.45 Jag ligger i gräset bredvid Askersunds yrkeskriminella MC-klubbs lokal och mår dåligt efter fem jobbiga kilometrar
12.30 Badar i iskalla vättern för att svalka min heta kropp
13.00 Gör igenting vettigt
15.00 Äter panerad fisk
16.00 Gör fortfarande ingenting vettigt
18.30 Tar en skogspromenad och provgår mina vandringskängor för att kolla att dom fortfarande passar
20.30 Sitter och skriver om mitt ointressanta liv på en blogg som ingen läser, patetiskt

Nu anländer ännu en av Antons ohängda polare för att efter bästa förmåga äta upp min pizza. Nu måste jag skynda mig om jag ska få någon mat ikväll!!!

good bajs 


Min bror under hans regniga student

Mac onsdag

Tillbaka i Stockholm igen efter en rutt ut till landstället i Nynäshamn. Vi håller på att fixa uppfarten och gården lite. Eller ganska mycket.. Förra veckan fick morsan ryggskott. Och jag har sjukt ont i ryggen nu men det är nog inte så illa. Men det blev bra iallafall.

Idag har jag varit och hälsat på min älskade mormor;) Hon berättade för mig idag att hon läser bloggen. Så jag kan väl skicka en liten hälsning, hej hej<3
Mormor är bäst, när jag blir världstjärna och tjänar massa pengar ska jag bjuda henne på en jordenrunt resa. Det blir nice!!

Som Daniel skrev så är det ju då Karlstad Grand Prix imorgon och 1000 meter står på programmet. Jag e taggad och det kommer gå hur bra som helst!! För båda av oss.


Moooormoooor



Nu ska jag ner och köpa en pizza sen ska jag chilla hemma med en film!  soft!


hare


Ey yoooo!

Tjooo! Dan Glo in tha houseee. Steker på kontoret just nu :P. Min plånbok blir fet och det är glassigt. Glass, glassiiiiigt!
Vilodag idag inför Karlstad GP imorgon :D Ska bli askul! Har aldrig sprungit någon GP så det blir ju världspremiär!
1000meter ska jag springa. Lite udda distans men jag hoppas att det kommer att gå bra :)))

Jag beställde en elfiol i Måndags hehe :)). Den är färgad metallic-red så att man sticker ut lite ;) Jag vet inte det exakta datumet när den kommer, men jag hoppas att den kommer innan söndag därför att jag och Vladi ska till Rättvik då och spela in. Nu är det helt klart! Vi ska dit!

Har funderat på att göra eget vin hemma. Vi har en massa vinbärsbuskar så jag kanske ska göra svartvinbärsvin :)

Några David Wendel citat:

Åh Ekvall åh Åhwall å dem där så jag förstod inte varför Marcus skulle vara med

Vad fan är det dem håller i framför?

Vadå Ja Daniel? Lägg av nu!

Köpte du inga bubblizzar? Köpte du inga såna där goa choklaaa?

Några citat av Ola Liss:

Ja men låt oss säga hmmmmmm.............................en ähhhhh.....................................65 per varv
Möjligen 65,3 om vi inte är i den fasen än nu dårå.

Fråga (Daniel): Ola jag har så jädra ont i röven.
Svar (OIa): Det är ju bara för att du har sovit hemma hos Marcus i helgen.

År 1968 på Strandvägen då sprang man minsann 10st 1000-ingar på 2,50
Jaja men ni är ju så dåliga så ni får väl nöja er med ja låt oss säga 6 st.

Ööö och sen är det ju kvalitet på Tisdaa å Toooorssssda

Ja på lördan kan vi ju inte träna för det är ju en resdag!




Ludvika

Goodbye!




1500 FEGA och 800 SEGA

Tjohooo!
Tisdag kväll och jag kom precis hem ifrån min drygt två veckor långa vistelse i sommarstugan i varberg. Det var fett nice ;).

Tävlandet i helgen beskrivs i rubriken, men jag är ändå nöjd med helgens resultat.
Först ut på lördag var 1500m som drog ett riktigt bra startfält. Första varvet gick på ca 64 sekunder, vilket är perfekt fart, och jag la mig trea. Sedan sjönk farten något i 700m och jag gick upp som tvåa. Vid klockringning blev det lite kubbning och två gubbar gick om och en våldsam spurt startade. Jag hängde inte riktigt med och kom in som fyra på 4.01 eller 3.61 som man säger på löp. Alltså ingen tid under den magiska 3.60 gränsen.

På söndag var det 800 meter och jag fick endast springa i B-heatet. Men det var en två killar som körde på som tokar och jag hängde med sega ben med så gott jag kunde. Men 100m kvar så låg jag kanske 10-15 meter efter ledaren. Men med 20 meter kvar fick de två killarna före mig en ordentlig klubba och jag kunde tassa förbi och vinna på 1.58.41. Helt ok tid i ganska blåsigt väder och ett 1500-lopp i benen. 


Imorgon blir det träning med Lucken Melander, som med ett pinande färskt pers.rekord på 3000m från Valbo Games säkert kan bli giftig över en snabbdistans på 5 km. Man får hålla i hatten där.

Sedan blir det att ladda och packa inför fjällvandringen!!!! Kl 21 på lördag kliver jag, farsan och Sara på nattåget upp till jämtland! SKA BLI GULD :) 

Mac

godnatt

Mac måndag

Tjenixen

Idag har jag tagit mig tillbaka till Sthlm och Döbelnsgatan. Ska tillbaka till Bålsta pimorn eller på onsdag. Eftersom jag och papsen ska till Karlstad på torsdag.

Idag har jag kört bana med Lissen, Blomman och Laselle!! Ola var tränare och Erik var även där.  Kaki och grabbarna tränade samtidigt på arenan ;) Men jag var lite för snabb för världens bästa 800meterslöpare. men men..
Vi brände av några 150meterslopp. Mitt snitt blev ner mot 18blankt ;) ohyes!

Har även gjort en mycket bra inköp idag av ett nytt Wii spel! Fyfan va roligt det är med tv spel alltså! Och Wii är sjukt kul! Iallafall så köpte jag Mariokart! Och två stycken rattar så man ska spela 2.  Sjuuukt nice!

I höst ska jag ta mitt Wii till löp! DET blir nice ;) Ska även försöka få in en projektor i mitt rum. Hur jag ska lyckas med det vet jag inte men det går säkert!! Lite skruvar och lite sånt bara. :D:D

Egentligen skulle jag köpa det nya spelet Wii sportresort. Men det kommer ut först den 24e. Så jag pallade inte vänta. Men ska köpa det sen, måste fixa lite cash bara!


Bild från SAYO! Shit vilket hår jag hade!


Kollade precis på en film med mamma och Thomas. Mr Brooks hette den. Någon som sett den?
Den handlade om en seriemördare som levde ett normalt liv vid sidan om typ med familj och äger ett stort företag. Ganska skum film och det hände inte speciellt mycket faktiskt.. Men lite spännande var det.

Imorgon har jag ingen träning. Ska ut till landstället Nynäs tror jag. vi håller på att fixa uppfarten och gården lite där så om jag gräver och lite sånt så skulle jag få det där spelet av morsan ;) Fet nice ju!  Sen chillar jag i bubbelpoolen!


Tare lugnt gott folk! 


Ja hallå!

A men tjena!

Dt är ju fett stek som vanligt. Det är söndag kväll och jag har kommit hem ifrån Gävle och Valbo Games. Gött att vara hemma! Jag HATAR transport ju! ;) hehe
Idag gick det bra. Sprang på nytt pers 4,06,4 så det är ju bra! Jag vet att jag kan göra bättre tid än det så det är ju bara att fläska på ju :D
Jag höll nästan 65 per varv :D hehe. Nästa projekt blir ju att klara 3,60 gränsen men det blir nog längre fram :p
Då var ju det här ett avslutat kapitel :))) Då går vi vidare till nästa.

Tomas och jag var de medeldistansare ifrån LFFI som deltog i helgens tävlingar. Jag ställde som sagt upp i 1500m idag och även 800m igår. Där gick det sådär. Fick tiden 1,58,4. Var inte så nöjd med loppet men helt ok tid. Det gick så sakta första varvet. Är riktigt besviken på de där gubbarna i loppet och Fransson. Bara att ta nya tag! :)

Tomas sprang 800m på 1,59,9 och 400m på 52,1. Han var hyfsat nöjd :D
Chill on the grill.

Måste sova nu! ABB imorgon ju hehe :) :D fett chill sommarjobb!

Guss Ola Dan glo

Bild från Terräng-SM 2009
Guss, Ola och Dan Glooooo!





Godnatt!

MACMAC

Kom precis hem från Friiberghs Herrgård och golfklubben. Jag och farsan spelade 14 hål. Sen blev det lite för mörkt för pappa. Stackarn ser knappt någonting när det börjar bli lite mörkt..

Iallafall, man förstår verkligen att det var 2 år sen jag spelade golf typ. Men det gick helt okej iallfall. Så jag är nöjd!!
I höst ska jag ta tag i det där med golfen. Måste boka tid så jag kan ta grönt kort. Så jag och Dan Glu kan dra några rundor ;)  
Andra saker jag måste ta tag i är även mitt övningskörarskit. Måste boka handledarutbildningsgrej. Sen jädrar kör vi, då smäller det.

Nu ska jag spöa Mary på lite msn-spel!!  smisk smisk smisk


Jag och min gbg polare Bernhard i Gävle förra sommaren ;) Minnen!!!!


hare gött!  


PS. Grabbar.. börja blogga!!

Mac söndag..

suck..   bara dagen söndag gör ju att man får dålig inställning på dagen. Och så är det moln och kallt och blåser.

Idag  ska jag köra lätt distans och imorgon ska jag köra bana med Ola och turebergs-grabbarna ;) Det blir skoj!  Ska inte träna lika hårt nu eftersom jag ska tävla på tooooorsdag! Då bär det av till karlstad!!!! 1000meter ska det springar. Lite udda distans men det är kul faktiskt :) Vi sprang ett test i vintras på 1000meter på träning. Då sprang jag på 2:33. Men jag borde kunna göra iallafall 2.27-2.28 eller nått. Vi får se på torsdag!

Skulle vilja säga grattis till mina bloggpolare för bra prestationer i helgen!;) Och alla tre ska även springa idag tror jag. Albin 800m, Daniel och Emil 1500m. typ..


Jag och David öser! som vanligt..

Mac lalalalalala

Hejsan Hejsan. Har inte så mycket att skriva om idag..

Morgonen har spenderats åt att försöka döda flugor tillsammans med min lillebror. Han tycker det är skitkul.  Jag hatar flugor. Vad gör dom för nytta egentligen?   Okej.. myggor, dom suger blod. Dom har en anledning att sitta på en, även fast dom också är sjukt irriterande. Men flugor? Varför vill dom sitta på mig egentligen? usch!!

Senare idag ska jag köra skogsintervaller. 6st 3minutare tror jag det var. Det blir NAJS!!

Nä ska nog lägga mig i solen lite.  Hade


Pallen på terrängSM!  Big Gleimar ;)



puss

Maaaaaaaacccc king of pop

Dagens första pass avklarat och nu ska jag snart in i duschen!  Sitter här på rummet ute i krägga och lyssnar på Michael Jackson. Han e grym! Eller va.. suck

Eftermiddagens pass ska bli 1 mils halv snabbdistans typ. Ska hem till stan senare idag så får köra det ute i vackra hagaparken! Orsaken att jag åker hem dit igen är att jag ska till fysiologen igen imorgon bitti. Soft!! Sen ska jag tillbaka till ghettobålsta igen!

nä nu blire dusch sen lunch!  

Dom har gjort en lista över hur det kommer gå på finnkampen för sverige. Ett tag kvar dit.. Med dom bästa tiderna just nu är uppe och så räknar man hur många poäng man kommer ta. Och jag står med på 3 grenar! 800m,1500m och 3000m. Men kommer inte få springa 3 grenar såklart :)  



Godmorgon allihopa!

A£ban

Jag ska nu blotta mitt inre och berätta om en sak som jag länge gått och tänkt på, eller snarare sprungit och tänkt på.
Jag tänkte på det senast under gårdagans intervallpass på träslöfsläges motionsspår.
Vad tänker egentligen folk när dom möter mig och ser mig springa för full sula varv efter varv tills man tillslut sitter och hänger på en parkbänk, blek och pustande och svetten som samlats i ögonbrynen droppar ner på underläppen och bildar en obehaglig saltsmak i munnen? Vad tänker dessa människor om mig?  

Man möter ju många människor under ett intervallpass, några av dem är säkert idrottskunniga och tänker "där kommer en riktig löparkanon mitt under ett hårt träningspass".
Men vad tänker den gamla damen med svampkorgen på armen som aldrig har kommit idrott närmare än pingisföreningens onsdagsbingo? "En förrymd krigsfånge på flyt undan Ryssen? En psyksjuk mentalpatient? Eller är det Forest Gump?"

Undrar vad dom tror och tänker om mig och alla andra löpare? 

Ibland har jag lust att stanna och fråga "tror du jag är dum i huvudet?", men svaret blir nog till 99% JA. Och antagligen har dom väll rätt?

Albin

  

Yeah! ABB chill house

Tjoo! I´m back. Sitter som vanligt på kontoret och steker. Det är ju chill on the grill. Pengar rullar in som det ska! Det går bra nu! :D

Har varit hårda dagar med träning nu på sistone. Hårt i måndags, i tisdags och lite igår. Det är väldigt bra sparring på träningarna med den nya killen Augustin och Toooomassss. Jag chillade av lite därför att jag hade så mkt träningsvärk i baksidorna :p. Nu blir det iallafall vila idag och på fredag. Tävling Valbo Games i helgen :))) det blir as najssss.

Jag och min kompis Vladi har lite nya projekt för vårat band. Vi har planerat att fortsätta med den elektroniska musiken och därmed köpa lite instrument. Jag ska kanske köpa en elfiol och Vladi ska köpa en synt. Det tror jag nog blir bra. Jag funderade förut på att köpa en ny driver (En Callaway Diablo), men jag tror nog att jag satsar på elfiolen istället.

Har varit ute och ätit lunch på stan en hel del :P. Det börjar kännas i plånboken hehe :)). Men rullar pengarna in kan du spendera dem fritt ;)).
Det är asgött att mina föräldrar är hemma nu också. De har varit bortresta en hel del så jag och brorsan har fått hålla i ställningarna hemma :P.


Dagen såg ut så här då:

Upp tidigt vid halv sju
Jobba till kl 16,30
Träning kl 17 och springa arslet av sig
Hem och duscha (klar vid ca halv 8) känner mig astrött
Laga mat (grilla,steka osv) klart vid ca kl 21 eller 21,30
Diska
Vattna
Städa
Tvätta
Göra matlåda
Sova vid kl 22,30

Vill inte ens tänka på att bli vuxen! Gahhhhhhhhhhh

Men nu är mamma hemma och fixar. SÅ jädra viktigt! Kör så att det ryker, yeah Morsan e okej :P !
Vill också passa på att Gratulera Rogestedt till sin eliminenta seger i UVM!



Minimaran 2009! 1:a :D:D:D



Hare gött!!!


Mac Jag är kär i ängel

Tjena tjena.

Idag fyller lillebrorsan Mauritz 2 år. Roligt för honom.. han fattar ingenting... varför ska man köpa saker för massa hundralappar till en kille som inte ens fattar att han fyller år? Som inte vet vad födelsedag är? Som inte vet hur gammal han är? hm..

Jag tog med min farsan på banträning idag föresten. Jag satte honom på 5x800m där han sprang riktigt bra faktiskt.  Själv så körde jag följande pass -   200m,500m,400m,300m + 6x200 - och så några gräslopp på det.   Gick rätt bra, höll tiderna! Så jag e nöjd!

Imorgon ska jag på möte! Kan tyvärr inte säga vad det handlar om men ni kommer säkert få veta det senare. Om ni är intresserade. Antingen av mig, någon annan, i tidningen eller på tv...

Den här låten e grym föresten! --> KLICK


Flickan jag älskar mer än något annat i HELA världen! <3<3<3<3
Om en månad lite drygt åker hon till USA:''(




mvh Mac

Mac Röda eller vita rosor? Vit eller svart slips?

Hejsan hejsan.

Tisdag har varit en tårarnas och sorgens dag.  Klockan 8:30 väckte Mary mig och sa hejdå medans jag halvsov. Hon har åkt ner till Kalmar för att säga ett sista hejdå innan och sticker till The States!

Efter ett tag ringde väckarklockan och jag skulle upp för att pallra mig till FysiologenÖstermalm. Där fick jag göra massa prover och andas och hålla på tills jag var helt skakig i benen.  - ganska normalt eftersom du fått en ganska fet överdos(Ja hon sa faktiskt FET) sa tanten till mig som var ifrån Ryssland.

När jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen och sen byta om till vit skjorta och den svarta kostymen. Sen var det begravning. Det var för min mammas sambos mamma. Hon blev bara 60 år gammal. Fatta!!  Fan man vet aldrig när det slår till asså. Hon hade inte varit sjuk eller något innan. shit asså..

Efter det så åkte jag hem till Bålsta och min pappa :D Har typ inte varit här på hela våren! Askul att få komma hem hit igen. Och träffa lillebrorsan, gud va stor han har blivit. Imorgon fyller han 2 år !! ;)

Jag har köpt 2 stycken tröjor. En tjockis med luva och grejer och en lite tunnare men lite olika färger. Fet snygga såklart!


Vad jag lärt mig idag:

  • Om man går på begravning ska man ha en vit slips om man står personen nära(typ släckt eller något sånt) och svart slips om man inte står så jättenära liksom.
  • Om man står personen lite närmare som ska begravas så ska man ha röda/röd rosor/ros. Annars ska man ha vita/vit rosor/ros
  • I kyrkan så sitter dom som är släckt till den som ska begravas på höger sida(inklusive sambos till dom som är släckt). Resten(ex. jag) får sitta på vänster sida.


Tänkte avsluta inlägget med lite olika bilder!!  Enjoy


Chillgrill på löpet.


Mera chillgrill på löp

Jag och Lollo på Marys studentmottagning! :)

TerrängSM. Här delar jag första platsen med min goda vän Johan Rogestedt från Stenungsund. Johan vann VM-guld på 800 meter för 17åringar i lördags kväll i Italien. Och han är bara 16 år gammal!! Grymt! Men alltså har jag slagit en världsmästare..? ;) höhö


Tilda. Saknar dig! :);)


Sov gott alla som inte lagt sig än! Ni andra också såklart...


Albanino! Ötzi och bockstensmannen

Hejsan
Idag har jag varit och sett på en mycket gamal man. Han heter Bockstensmannen och är ett skelett på varbergs muséum. Bockstensmannen blev mördad men fyra pålar rakt igenom kroppen (!), vilket grymt sett att få avsluta sitt liv på. Sedan har han legat i en mosse i några hundra år, innan en kille hittade honom för ca 50 år sedan.

På muséet var också en tillfällig utställning om en annan stenålderssnubbe som heter Ötzi (hur dom nu kan veta det?? ID-kort??), honom hittade i en glaciär i Italien.

Så efter att ha traskat runt där och kollat på ruttna lik i dryga timmen så kände jag att jag fått nog av kulturhistoria för beskådlig tid fram över.


I helgen sprang jag två orienteringsbanor på "Hallands tredagars", första etappen missade jag lite och tröttnade och bröt. Men andra etappen gick bättre och jag känner mig sugen på att springa många orienteringstävlingar i höst!

Sedan åkte jag och far min till den alltid lika blåsiga påskbergsvallen för ett träningspass.  När jag påpekade för den (vad jag gissar) baltiske/polska tränaren att det blåste en vansinnig motvind i kurvan så slog han ut med armarna och utbrast högt och tydligt på östsstatsbrytning
"Det här är Varberg!!!"
Så då visste jag det, inget mer att tillägga. Det blåser i Varberg.

Till helgen blir det tävling i halmstad. 1500 meter ska löpas på Laxaspelen, och formen känns rättså bra. Hoppas på att kunna göra en till tid under den respektabla 4-minuters-gränsen.

God afton önskar Albin

A men tjena! DANGLO DANGLO DANGLO! ALWAYS IN THA HOUSE!

Ey yo!

Det är chill on the grill. ASitter på kontoret just nu. Ska snart gå hem :D. Kl 17 blir det bana på Hillängen. Det är ju hyfsat chill. Augustin kommer också. (En ny kille som har börjat träna med oss.)

Helgen var kul. Sprang ju 400m i Bollnäs mot Borbos och Henningsson. Fick nytt pers med 6 hundradelar :P inte så mkt hehe men jag vet att jag kan bättre. Har ju tränat så mkt uthållighet på sistone så jag har väl tränat ner mig lite och tappat lite snabbhet. Sånt är livet :P

Var med Vladinex på söndagkvällen och gjorde upp våran planering för bandet. Vi kom fram till att jag skulle köpa en elfiol :D så jädra gött!

Ska sticka nu hare bra!



Tjarråååååå 

MAC back on track

Kom precis hem från att ha hjälp Mary till ambassaden, efter det tog jag en löparrunda hem som då blev mitt morgonpass.  

Pratade med Ola (min tränare) igår och han sa att jag skulle träna på ganska bra nu. Vilket betyder dubbelpass varje dag, minst. Typ...   Alltså ska jag träna igen senare i eftermiddag och då blir det långintervaller.

Prova springa ute på Djurgården någon gång btw. Väldigt fint där ute !:)

Syster ringde precis så nu sitter jag och pratar med henne och väntar på at Mary ska komma hem igen. Sen är det lunch!


Här är jag och klättrar i träd, i Schweiz

puss

MACAMACAMACAMACAMAC

Hello I'm back ;)

Egentligen är det ju på sommaren vi borde skriva för att hålla kontakten lättare. Eftersom annars bor vi liksom på varandra och skriver om exakt samma saker. Men men..

En hel del har hänt sen vi slutade skriva och skolan slutade:)  Min sommar har ungefär varit såhär..

Stockholm - Holland - Stockholm - Nynäshamn - Göteborg - Karlskrona - Västervik - Stockholm


nå... I Holland har jag tävlat, i Stockholm har jag tävlat, i Nynäshamn har jag tränat, i GBG har jag tävlat, i Karlskrona har jag tävlat och i Västervik har jag varit på träningsläger en vecka.

(Löpning är ett heltidsjobb!!)

Nu sitter jag i mitt vardagsrum hemma på döbelnsgatan men Mary. Idag ska jag klippa mig, har blivit grymt långhårig!!

Veckan som kommer ska jag till Fysiolog och kolla lite grejer. Jag tog blodprov för ett tag sen som gjorde utslag på gräspollen. Så ska dit och kolla om jag behöver medecin, så jag inte åker dit för doping på någon tävling liksom.. Skulle ju vara roligt..

Sedan ska jag till Bålsta och försöka träffa folk som jag inte sätt på.. ett år kanske.. saknar alla!!

Nu ska jag äta!


En bild från Världsungdomsspelen på Ullevi i GBG när jag var där för 2 veckor sen. Här ligger jag först i 3000 metersloppet med en Dansk som tvåa, Norge trea och fyra och Skottland femma(typ).


ciao

YYOOO I am back TOOO!

Yoyoyoyoyoyoyoyo
Albin är även han tillbaka på bloggen!

Efter en välbehövlig bloggpaus så är vi nu med återfunna krafter tillbaka i gammalt gott slag igen, och ska nu bjuda er läsare på ett ännu bättre bloggande!

Sitter just nu på altanen tillhörande våran sommarstuga i Varberg och fingrar lite på kusin Saras dator. Idag startar Hallands 3-dagars i orientering och 7 st gladfryntliga orienterare har tagit plats i den lilla stugan + friggeboden + en husvagn. Annars är det jag, mamma, pappa, farfar och Sara som bor här för tillfället. Jag ska springa öppen klass på lördag och söndag, hoppas att kartsinnet är med mig då.

Väder-gudarna hade inte mycket att bjuda på idag och därför planerar jag och mamma en shoppingtur till handelsmeckat Ullared som ligger endast ett långpass bort (25km).

Igår tränade jag på Påskbergsvallen samtidigt som Varbergs GIF.  Det är andra gången jag gör det och har således lärt känna den polska entusiesten till tränaren lite grann. En skön typ. Det blåste duktigt men passet kändes hyffsat lätt och fint.
Så här såg det ut:
800m på 2.08
vila 5 min
800m på 2.06
vila 5 min
5 x 200m på 29 sekunder, vila 2 min

Tanken var att springa i 1500m tävlingsfart på de 800:ingarna, vilket jag lyckdes bra med. Och sedan avsluta med lite snabbare lopp för att få upp tempot litegrann.

kram albin

Yoooo!!! I AM BACK!

Ey yo!!

Dan Glo är tillbaks :D hehehehe. Har haft en lång paus ifrån bloggskrivandet men är tillbaka nu ;). När jag var på VU sa Sävedalarna att de tyckte om bloggen så jag bestämde mig för att lägga in ett nytt färskt INLÄGG! ;)

Yes! Det har gått ca 1månad sedan jag slutade mitt första år på Löp i Sollentuna. Det har varit mkt skönt att få ta ett efterlängtat sommarlov med tanke på att det har varit mkt plugg osv. Just nu sommarjobbar jag på ett företag som heter ABB där jag sitter på kontor och biljerar. Det är ett chill job där jag sorterar dokument och ritningar. Fett stek!
Träningen rullar på som vanligt och för tillfället så tränar jag med min hemmatränare Guss.

Jag har jobbat sedan skolan slutade och ska jobba ända fram till 1 Augusti. Det blir mkt cash jag kommer få hehe. Får ju 77,50 i timmen. Får se vad jag ska göra sedan med pengarna. För pengar det ska man ju investera! ;)) haha

Har saknat bloggen en hel del. Det känns kul att få bli den första som skriver efter våra uppehåll :D
Jag sitter just nu och chillar av på kontoret och ska snart få en stor uppgift gissar jag på. Spännande!

Imorgon blir det tävling i Bollnäs. 400m står på programmet och jag är fett taggad! Ska visa vad jag går för ;)

Har fått en stukning i stortån sedan i lördags men det ska nog gå bra ändå! Kom hem ifrån sommarlägret i Sollentuna igår. Det var kul. Ettorna var lite blyga men det var kul ändå. I onsdags åkte jag och ettkillarna till Medhanes gangstahåla i Solna och spelade biljard hehe :D

Det var endast jag och Blommis som medverkade på lägret härifrån Bymade. Marcus var på läger i Västervik och Albin var i Varberg.

Får se hur det går med min moppe. Fick punktering i morse. SURT!

Nu måste jag återgå till mitt kontorsjobb. Eller ABB chef som jag kallar mig själv ;)
Jag återkommer! ;D
Måste ju hålla Bloggen vid liv :))




Sommarn är Bäst ! :D


Goodbaaayyyyy




RSS 2.0