Nu är det jul igen du

Har varit hemma i Sverige i en vecka nu och det är otroligt skönt att vara hemma och träffa vänner och familj. Man bor ju trots allt långt hemifrån så man måste ju ta vara på tiden så att säga. Har gjort följande denna vecka som varit:

Var hemma hos Blomman på måndagen och träffade även Hans och Stjärnlöf innan de drog vidare till Sydafrika. Sedan inkvarterade jag mig hemma hos Erik Widing för jag körde bana dan efter i Sätra med löpargymnasiet. Var en stor reunion med alla amerikaner och gamla löpargymnasielever: Erica, Karin, Sanna, Emil och jag. Men det var najs. Träffade även Flarran senare på kvällen då han fick lite hjälp med matten av Widing och därefter drog vi vidare till löpet och träffade alla där.

Känns som att man saknar löpet men ändå inte. Alltså man har ju växt ifrån det. Det är ju ett avslutat kapitel men det var ju ändå en mycket rolig tid.

Hursomhelst, jag drog hem till Ludvika på onsdan och träffade min familj. På torsdan sprang jag lite tusingar längs med Väsmans cykelbana. Måste ju jobba upp VO2 maxet. Inhandlade de sista julklapparna på fredagen och sen var det julafton på lördan då man ju naturligtvis tog en vilodag.

Igår sprang jag långbacke på Högberget vilket jag också behöver eftersom backarna i Texas är ganska korta. På kvällen var jag ute och clubbade med Vladi, Gustén och alla andra bekanta man känner här. Var najs eftersom det blir som en homecoming.

Idag har jag funderat på att köra långpass och gå på bio. Imorrn blir det kanske bana i Västerås med Röjjan och lite julhandel på mellandagsrea.

Får önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

En dag kvar

Yes det ar det. Har sprungit langpass idag 20 km blev det som avslutades med balstyrka i rec centret. Drar till Forth Worth ikvall och planet lyfter kl 11,45 till New York och landar i Sverige 7,40 Amerikansk tid.
Nu blir det lunch.
Peace///Glo

Det blev inte helt som jag tankt mig

Nej! Blev sjuk i tisdags. Ont i halsen. Men ar frisk nu! Korde en lattare dist idag sa det ar gott. Blir backe imorrn med James. Och imorrn ar det ju sista finals ocksa. Ska packa ihop mina grejer, har redan stadat rummet och dra till mallen har jag tankt. Sen lamnar jag Abilene pa lordag for vidare till Forth Worth och sen planet sondag morgon till Sverige. Yes yes!

Sista studerandet nu infor bible final. Kan ju fixa B i kursen om jag far 68 % eller mer sa det ar chill. Att fa A kravs 150 % och det ar ju inte Mathematically possible som man sager har. Men vem bryr sig va?

Två varv runt campus - En klassisk tröskel

Körde en tröskel med James idag runt campus. Tempo: 3,30. Sträcka: 6,25km. Tid: 21,53
Festligt! Detta avslutades med lite gräsdiagonaler och styrketräning i form av skivstångsstyrka. Chris Woods var inte delaktig på träningen idag för han får inte det. Han var väl på nåt möte. 
Gött att vädret är bra. Ca 10 grader idag. Det är så skumt väder. Kan vara jättefint ena dan och dan efter blåst, regn eller snö. Inlandsklimat kallas det.

Imorrn har jag engelska prov. Blir nog bra.

Fint att inte behöva betala inrikesfly till Dallas när jag flyger hem. Ska åka med några från skolan till Fort Worth. Yes! 

Har tänkt att ha en hård vecka den här veckan vilket passar bra eftersom det var lätt förra.

Track teamet tävlade i helgen i Colorado. Det gick hyfsat bra för dem.
Nu ska jag på julmiddag!


Abilenes "järvafält"

Hare bra//Glo


Finals nasta

Snart dags for finals. Har en pa tisdag i engelska och en pa fredag i bibel. Helgen har varit najs annars. Var pa bio i fredags och sag "The Sitter" en bra film, sprang langpass och var pa basketmatch igar (bade killarnas och tjejernas lag forlorade tyvarr). Imorrn ar det ingen klass. Dead day! Yes :) Och idag bara en vecka kvar tills jag aker tillbaka till Sverige!

Var pa det har Guitars i torsdags ocksa. Var najs!

Vi far inte ha gemensamma traningar nasta vecka for det ar emot reglerna. Oklart det dar va.

Just nu gor jag en sista grej i Cornersotone sen ar jag klar med har. Ska gora en san har Podcast. Kommer inte att ha det nasta termin! YES!

Peace/Glo

Reflektion av USA

Nu ar det kallt har ca -2 grader och det ar illa. Hade forvantat mig varmt vader innan man satte sig pa planet hit. Ar finals nasta vecka och det kanns ju helt okej. Ska nog ga bra.

Sa vad tycker jag om att ha bott har i Abilene i Texas nar hostterminen snart ar slut:

Traningen - Funkar okej. Skiljer sig fran det upplagget jag ar van vid med mindre mangd och mer fart. Har hojt mangden iaf pa eget bevag. Vet forovrigt inte vilken traning som passar mig perfekt men upplagget ar mer kortsiktigt har vilket ar daligt.

Skolan - Sadar eftersom jag inte gillar inte alla kurser men det funkar. Nasta termin kanske blir battre. Far lite andra amnen da.

Regler - Skitmycket regler jamt. Alltid komma i tid till klasser, traningar, lamna in papper etc. Sant ar drygt.

Manniskorna - Har traffat en hel del skona personer har men aven nagra jobbiga. Men overlag sa har man fatt en del bra polare.

Staden - Ligger for langt ifran Campus. Det jobbiga med Texas ar att man maste ha en egen bil eftersom att allt ar sa himla utspritt.

Festerna - Hyfsat bra. Ar hemmafester man varit pa eftersom man maste vara 21 for att komma in pa barerna i stan. Har varit ett par ganger pa den har college club/countrycluben Guitars som ar najs.

Vadret - Hade ju som sagt forvantat mig sommar har aret runt men sa ar det inte. Ar blasigt ofta och ligger runt 0 grader nu fram till februari. Sen blir det bra vader.

Tavlingarna - Cross country sasongen blev ingen hojdare for mig dels for att man var ur form och att distansen var lite for langt for mig. 8km ar ju inte min specialite men det gick okej. Ser fram emot bantavlingarna efter jullovet.

Helhetsintryck: Okej. Campus ligger for langt ifran stan for att gora det mer roligt. Kommer nog inte att stanna har mer an 1 ar. Skolan har ett mycket bra rykte for att vara framgangsrika och de vann bland annat nationals bade inne och ute for division II forra aret vilket ar haftigt iofs men man far mer press pa sig.

Sitter och skriver ett arbete nu. Reflektion av service learning arbetet. Blir nan form av snabbdist pa traningen idag.

Hare bra/Glo

Vad är det här???!!!

Det här förknippar man inte med Texas!!
Helgen var najs annars. Var på birthday party i fredags, såg på basketboll match igår och körde långpass igår. Hyfsat chill. Vet inte vad som står på schemat idag. Blir väl nåt banpass antar jag. Fattar inte varför coachen ger ut träningsprogram i början av varje vecka. Ingen framförhållning.
Yes om mindre än två veckor tillbaks till Sverige!
Hare bra!

Hyfsat chill

Vart hyfsat chill idag. Körde en lättare dist. Igår var det snabbdist 25min och sen 4*400 på 62-63 med 90s vila och sen skivstångsstyrka. Gött!

Fick ihop 35,5 mil förra månaden så det är fint!

Det börjar närma sig final exams. Men har det bara i två kurser så det är ganska lugnt.

Coach verkar nöjd med hur träningen gått den här veckan så det är fint. Blir backpass imorrn.

Får se om jag drar till Guitars ikväll. Har tänkt att köra morgondist så det är lite oklart hur det blir.

En rolig grej jag fick reda på igår är att kenyanen Amos här är faktiskt kusin med - Ja gissa vem Klas och Alaus idol - nämligen Alfred Kirwa Yego. Häftigt va.

Måste dra till matsalen nu. Är bra hungrig!

Lite bilder från thanksgiving:


Six Flags!


Vid Blommans Lägenhet


Gick från långt...


Till kort va







Peace!

RSS 2.0