USA snart va!

Men tja!

Befinner mig just nu i Malmö. Jag kan dock inte vara med och tävla på JSM för jag är förkyld. Sjukt oflyt att bli det just innan JSM. Men det finns inget att göra åt. Åkte ner hit med mina föräldrar för de kunde inte boka av hotellet och dessutom flyger jag från Köpenhamn till Texas på måndag.

Snart blir det alltså dags för USA. Ska studera på ACU i Texas. Blir nog fint. Hoppas man blir frisk snart bara.

Stora SM i Gävle gick sådär för min del. Tävlade sedan i Eskilstuna på Folksam Challenge förra torsdagen men det gick också sådär halvbra. Hade velat avslutat säsongen lite bättre än så här.

Träffade Flarran igår i Malmö tillsammans med en massa rudbeckare. Var skoj. Det var en festival i stan med bland annat The Ark som spelade. Festligt!

Nu är Premier League igång också. Yes! Och våra liga som Klas har fixat kärvar inte längre. Perfekt!


Vi hörs!


SM i helgen

Ja hallå!

Nu är det dags för Senior-SM i Gävle. Blir najs. Ska springa 1500m imorrn och 800m på lördag. Åker upp kl 11,17 från Ludvika. Har laddat upp med en golfrunda med Gustén idag så det är ju perfekt. Annars är jag själv hemma för tillfället. Föräldrarna är som jag redan nämnt på Gotland och Johan har dragit ner till Göteborg. Bara jag och katten kvar som jag är allergisk mot. Men det funkar. 

Så nu är alla blommorna vattnade, huset är intakt, väskan är packad (imorrn) så nu säger vi bara:

Fuck Off Nu Kör Vi!




 

Trädgårdsmästare

Har nyss vart och klipp gräset. Finns ju en del att klipp alltså. En stor trädgård med mycket gräs. Blev inte ens klar med hela trädgårn även fast jag varit ute och klippt i 1,5h. Övre etage är kvar.

Blev ingen tävling i helgen heller. Var lite osäker för vaden. Hade tänkt att springa 400m men det blev inställt. "Matchen är inställd" som Rickard Edman sa när AIK fick torsk mot Syrianska. Men jag var på Hillängen och tränade istället igår med Ludvika-gänget. Fast jag fick köra mitt pass själv. De skulle springa 200m intervaller medan jag ville ha lite längre intervaller. Men det funkade ju bra ändå. Var bra drygt.

Nu har Mamma, pappa och min syrra samt The-O dragit till Gotland. Bara jag och brorsan kvar. Johan åker ner till Göteborg imorgon och då blir jag helt ensam här. Men det är lugnt. Ska upp och tävla på Stora SM i Gävle på fredag. Då blir det 1500m och på lördag blir det 800m. Var ett tag sen det var 800m. Senast var ju världsungdomsspelen.

Snart är det dags för USA. Om exakt tre veckor åker jag. Blir nog najs. Har skrivit i många papper och formulär så jag hoppas att det räcker med papper nu. Blir intressant att packa. Har aldrig packat en väska för ett halvår.

Har förresten lagt ut min moped på blocket. Bara att höra av er om ni vill köpa :)














Peace!


Gött med sommar

Yeaah! Har vart och badat ikväll. Var bra varmt i vattnet. Som det ska vara på sommarn. Var med Vladi och hans tjej vid Bockudden i Väsman. Hoppade i från en ca 5m hög klippa. Imponerande va!? Nja, men det är kul att hoppa i från klippor.

Annars så har det inte hänt alltför mycket. Har lite problem med vaden. Tränat alternativt nu i veckan men sprang dist idag. Det kändes helt okej. Kan kanske springa lite intevaller imorrn. Har planerat att tävla på Gurkspelen på söndag på 400m men får se hur det blir med det.

Har vart borta en hel del nu. Senast jag var hemma i Ludvika har jag varit i Stockholm igen och bott hos herr Erik Widing. Då fixade jag visum vid amerikanska ambassaden. Jag har också vart och tävlat i Valbo Games i Gävle. Då sprang jag 400m i blåsiga förhållanden. Fick tiden 51,30.
När jag kom hem från Gävle åkte jag och pappa till Trollhättan och hälsade på farmor och farfar. Sedan tävlade jag på förtävlingarna på DN-Galan i fredags. Då sprang jag 1500m på 3,59. Stumnade ganska rejält sista varvet. Lite synd med tanke på att jag hade en bra tid på gång. Men det är bara att ta nya tag. Kul att se DN-Galan tävlingarna också och träffa lite folk.  Jag bodde förövrigt hos Hans x2 i Gnesta då vid DN-Galan.

Nu befinner jag mig alltså i Ludvika. Hyfsat chill. Har inget jobb numera. Det är gött. Men det är fint att tjäna pengar också. Snart är det också dags för USA. Åker den 29 augusti. Soft! Ska bli roligt att åka dit.

Ni får hare bra!

RSS 2.0