Back in Ludvika

Det har ju vart en hel del på gång. Just nu befinner jag mig i Ludvika efter ett träningsläger på löpargymnasiet. Var bra kul. Mycket träning och så den klassiska utflykten i Stockholms Skärgård. Var ju inte med förra året på löparlägret då destinationen ändrats från Grinda till Vaxholm där Olas residens vid Stegesund ligger. Men nu fick man uppleva en utflykt dit och även en båttur i coach Liss båt.

Ska uppdatera hur det har gått med tävlandet:

Sollentuna GP gick helt okej. Sprang på 3,59 efter en alldeles för långsam öppning men var nöjd med min insats.

Sedan på helgen 2-3 juli då small det. Vi turebergskillar (Hallinder, Gurra och Hans) var nere i Uden i Holland på tävlingsresa. Sprang 800m då. Blev ett nytt pers med 1.52,76. Vann dessutom mitt heat. Pers med 2s. Bra najs var det :) Första utlandsresan för tävling också.

På Världsungdomsspelen gick det dåligt. Fick inte till nåt av loppen på varken 1500m eller 800m. 800m var väl godkänt men 1500m var ingen höjdare.

Så nu är det träningsperiod fram till Valbo Games som är nästa helg. Då har jag planerat att springa 400m.

Träningen har gått bra annars. Najs att träna med Tureberg.

Nu är det slut på jobbet också. Har totalt jobbat i 4 veckor nu. Ska fixa till det här arrangemanget med USA nu också. Ska till ambassaden och ordna med visum nästa vecka på torsdag. Har även tänkt att boka flygbiljett denna vecka.

Ett stort grattis till övriga Bymade medlemmar som ska springa på JEM i Tallinn nästa vecka. Alau och Emil på 3000m hinder och Hallbäcken på 1500m. Lycka till grabbs!


Tureberg


Vem har störst lår!?


Bra najs arena!

Vi höres!

RSS 2.0