Midsommar

Yo yo!
Midsommar var bra kul. Jag var med turebergsgänget hemma hos Nisse och firade. Vi hade fixat med midsommarstång som vi smällt upp på Nisses tomt och runt den dansades det runt medan jag spelade fiol.
Ett trevligt firande!

Helgen tillbringades mestadels i det så kallade Hunkby ett stenkast härifrån löp. Närmare bestämt hos Matte och Gurra. Där planerades tävlingen i Holland som går av stapeln på lördag. Då blir det 800m. Första gången man tävlar utomlands. Najs! Vi var också och spelade frisbeegolf utanför Ursvik. Var ganska svårt men var ju iof första gången jag spelade det.

Jobbet rullar på också. Just nu är det ca 200 ungar på friidrottsskolan. Ja det är ju en hel del.

GAIS går ju som tåget nu. Senast vann de mot regerande mästarna MFF. Inte illa! Men hade hoppats på lite bättre utdelning i startelvan.

Imorrn blir det Sollentuna GP. Ska springa 1500m. Känner mig taggad och det ska bli intressant att se vad man kan springa på.



Dags för att sova. Godnatt!


Sommar nu

Ey yoo!

Nu är det sommar. För min del bor jag kvar här på löp med sudaneserna och jobbar som ledare på friidrottsskolan för öööööö Tureberg. Det är hyfsat chill. Bra träning är det måste jag säga. Förra veckan avverkades två bra och jobbiga pass med Turan-gänget. Hoppas att träningen ger resultat :)

I helgen var det studentmottagning hemma hos mig i Ludvika. Trevligt var det. Jag och Hö Antonio Saaranen åkte upp med bilen i fredags och dan efter kom även Blommis upp. Det kom också släkt och vänner hemifrån Ludvika. Tack till alla som ville komma! Najs :D

Mitt 3000m lopp i Huddinge förra söndagen gick bra. Sprang på 8,51. Är övertygad om att jag kan springa snabbare med tanke på att det var första gången jag sprang distansen.

Det ser ut som att det blir av med tävlingsresa till Holland. Hans, Hallinder och Karnebäck har lämnat klartecken. För övrigt kommer ju också David Wendel var där med. Trevligt.

GAIS vann ju i helgen också. Mot vilka var det då? Ja just jag kommer nog inte ihåg. Edman, Flarran, Norrbom, Medaboy???? Hmmmmm? Ja just ja det börjar ju på A och slutar på IK.

Ett gammalt citat från min vän Vladi som jag drog upp i helgen:

"Alltså vissa personer är värsta pimp och får så här alla tjejer. Andra personer bara: Vi går till donken!"


Ja alltså vi sa just det att.......




Järngänget!


Mycket ketchup ska de va! :)

Peace///Glo

Nybliven student!

Studentdagen var mycket lyckad måste jag säga. Den inleddes med ett nakenlopp på S-vallen tidigt på morgonen, sedan champagnefrukost i Edsbergsparken, vidare gick vi till skolan och fick betyg lyssnade på lite musik etc. Därefter utspring och flakåkning. Sen tårta hos Tiselius där vi visade Olas film och fick höra våra föräldrar sjunga om oss. Därpå drog vi hem till Blomberg på studentmottagning och senare på kvällen hem till Markurellen. Slutligen åkte vi till Alvik på Gubbskivan. Najs :)

Slut för de här tre åren. Roligt har det varit. Vänner för livet, bra träning, fin skola, mera eget ansvar etc.
Känns grymt tråkigt coh framförallt tomt att man måste lämna detta men det är bara att gilla läget.

Ska ju själv bo kvar här i fyra veckor eftersom att jag ska jobba vid turebergs friidrottsskola. Jobbet börjar imorrn!

Idag ska jag tävla Huddingespelen. Ska springa 3000m. Blir najs. Har aldrig sprungit det förut faktiskt. Hoppas på en bra tid.

Bilder från studenten:
















Löpargymnasietiden kommer alltid att vara saknad och den har gjort ett stort avtryck i mitt liv!

Vi höres! /// Gleiiiimerrrt

Student!

Ja alltså det är ju hyfsat chill. Student snart då! YES! :)
Tävlingen på stadion gick hyfsat bra i tisdags. Lite väl hård öppning. Hade ca 54,8 första 400m. Rullade slutligen in på 1.54,90. Nära pers!

Iaf så är det studenten imorrn. Bra najs blir det. Känns både bra och tråkigt att sluta men det känns ändå so att man vill ta ett steg till i livet. Löpargymnasiet har varit helt rätt alternativ för min del oh jag hoppas äen att jag valt rätt när det gäller det kristna universitet i i Texas i USA!

Lägger upp lite bilder med studentutstyrseln:








Tack! På återseende!

Mannen, myten och legenden - Antonio Saaranen

Ingen mer skola. Yeah man! Det är sant. Inget mer för detta år. Bra fint är det. Studenten på fredag som väntar.
Idag har jag vart på stan med Antonio, käkat planka, chillat i Kungsträdgården och sett på The Fast and the Furious 5.

Jag har tänkt att berätta om min vän Antonio Saaranen. Han går på Rudbecksskolan liksom jag och han är mycket känd på löpargymnasiet.  Jag har gett honom smeknamnet Mr. Löp eftersom han hänger så mycket här. Han går också under smeknamnet Löpargymnasiets Aftonbladet (citerat av Johan Halén). Jag brukar också kalla honom för HÖ Antonio Saaranen. Det kommer alltså ifrån Ola Liss. Antonio har koll på alla löpare. Främst oss i tvåan och trean. De ämnen som han är mest insatt i är relationer och äktenskap. Han är en oerhört social person och en skön snubbe helt enkelt. På nätterna kommer han ofta hit och sover ruset av sig efter en krogrunda. Anledningen till att han inte åker hem är att han bor i Väsby som ligger en bit härifrån. Inte lika långt som till Ludvika men iaf. Hur som helst så är det kul att lärt känna känna honom. Han är också lik min kompis Vladi i Ludvika. Peace Man!

Imorrn är det tävling på Stadion. 800m. Mos blir det!

 
Vladi trollarn!


Antonio Saaranen

Lika som bär va!

Vi höres!

Chill på stan

Idag var jag på stan med Antonio och Sebbe. Var fett chill. Köpte ett par solglasögon, käkade på kungshallen och spelade laserdoom. När jag kom hem sprang jag en lättare dist, åt en pizza från Häggviks Pizzeria och kollade på lite Diamond League. Fint!

Imorrn blir det lite diagonaler och såna här klassiska koordinationslopp på S-valdo va. Mina föräldrar skulle också komma förbi i och med att de har varit på Gotland och hälsat på syrran.

Kollar upp lite om en eventuell tävlingsutlandsresa i sommar. Skulle vara najs!


ÖÖÖÖÖ Tureberg


Stafett-SM

Nyss hemkommen från Stafett-SM i Växjö. Det gick hyfsat bra. Blev en 5:e plats i seniorklassen på 800m och en
2:a plats i M22-klassen. Hade hoppats på guld i M22 klassen men det blev lite stolpe ut. Var nöjd med min insats i båda loppen. Tror inte att mina sträcktider var sjukt snabba men det kändes ändå bra. Möjligen växlingen mellan mig och Hans i seniorklassen kanske inte var jättebra. Men det är där vi är nu dårå. Sprang sista sträckan i MS och andra sträckan i M22. Kul att vara ute och resa med Tureberg. Det är ett bra skönt gäng och jag tycker att jag har hittat rätt när det gäller friidrottsklubb.

Vi hade två seniorlag på 800m. I mitt lag startade Hallinder, sedan vårat ess Almgren, därefter Hans och slutligen jag. Öppnade lite väl hårt på min sträcka men så är det ju när man har Claesson och Svensson älgandes bakom en. Vårt lag slutade som sagt 5:a och vårat andra lag slutade 6:a. Bra insatser från båda lagen. Då ska det också tilläggas att vårt lag hade en snittålder på 19 år! Vi har framtiden framför oss så att säga. Nästa år då jävlar...
Vårat 400m lag fixade också brons i MS och 1500m laget fick nöja sig med en 4:e plats. Bra jobbat Turebergs grabbar!

Annars så gick det bra på SAYO då jag senast skrev på bloggen. Persade på 800m till 1,54,68. Finns mer att kapa. Tävlingen i Råslätt-spelen på torsdagen efter SAYO var dock ingen höjdare. Sprang på 4,02. Kändes inte bra då tyvärr. Men det skiter vi i nu!

Nästa tävling blir på tisdag på stadion. Fint! Då blir det 800m ännu en gång.

Gött att det inte är nåt i skolan nu. Snart är det ju studenten :D Fick ju VG i Fysik B också. Bra stort är det. Har kämpat som f** för att fixa det. Höjer ju mitt snittbetyg en del. Najs!

Bilder från Stafett-SM:


Hans och Frasse


Löparesset Almgren


Fysikern/långlöparen - Erik Widing


Silverlaget i M22-laget samlat

Men vi får höras!

RSS 2.0