Stekigt

Det är ändå najs väder här ca 25 grader. Man ska ju inte klaga. Tävlingen med Conference i måndags var ganska långt under isen så det ska inte kommenteras. Nu är det slut på inomhussäsongen och utomhus börjar efter springbreak. Ska se till att springa bättre då. Eller jag bör rättare sagt.
På springbreak har jag och Blomman tänkt dra till South Padre. Skulle vara bra gött. Bara det att jag måste vara här på torsdagen så jag kan inte se Avicii eller DJ Tiesto. Jädra skit. Men jag vet inte hur det blir. Gött att åka dit blir det.
Imorrn har jag prov i bibel och det är ju inte det lättaste.
Nu blir det att dusch och sen blir det käk och studerande.
Är ju XL-galan i Globen imorrn! Där hade man ju velat vart med alltså. Min favorittävling måste jag säga. Lycka till alla där!
Det ser ju fint ut!
Peace

Snart tävling

Ja det är det men är inte förrän på måndag. Träningen idag gick väl okej. Kändes okej med knät men var så jädra stel i baksidorna. Körde tvåhundringar med Banjo: 2*6 med 1min vila och 4min sp. Fast blev ju bara 4 i sista serien för jag mjölksurade ner alltihop. Fart ca 27-28. Fint pass!
På måndag blir det Conference fast det räknas inte som det eftersom att de är någos slags try out för att kolla om det funkar. Ska iaf springa 1 mile. Får se hur det blir men jag hoppas det går bra.
Annars så är det ganska lugnt. Ingen premier league i helgen vilket är lite tråkigt. Har nyss lyssnat ut på ljudboken livet deluxe. Bra bok måste jag säga. Såg att det är på G med en ny snabba cash film vilket är najs.
Det är min bror Johans födelsedag idag också!
Nu ska jag sova och sedan blir det massage imorrn. Är ju inomhussm i helgen. Lycka till för alla där!
Peace!

Så kan det gå

Det är chill. Hade ingen lektion i morse så drog och simmade lite i rec-centret. Men efter en kvart så kommer ju nån kärring och säger att jag inte får simma där för det inte är "öppet". Bara öppet mellan 05,30 och 8 och från 11 framåt. Jaja skit samma. Drar dit imorrn bitt istället. Har lite känning i knät så kör lite alternativt nu. Skit då! Hoppas det inte är nå allvarligt. Var på rehab imorse. Det är stramt i IT bandet säger trainern så får se hur det blir med där.
Sålde mina Atlas Copco igår kväll. Har vinst på ca 48% så det blir ca 3000 i vinst och ca 1800 efter skatt. Helt okej måste jag säga.
Hade astronomiprov igår. Det gick väl sådär. Fick ett C och hade ett stadigt C i psykologi förra veckan också. Men om man inte klantat till det på några lättare frågor så hade det blivit högre men det är ju där vi är nu dårå.
Nu ska jag dra vidare!
Peace/Glooo

Dags for ny vecka

Sitter och skriver pa en engelska essay nu innan helgen tar slut. Skit! Men det kan ju inte alltid vara helg. Var och sag filmen Safehouse igar och den var riktigt bra. Samma regissor som i Snabba Cash och aven huvudpersonen i Jalla Jalla och JW:s skadespelare var med. Rekommenderas!

Sprang ett lattare langpass idag och man hade ju en hel del traningsvark sen passen tidigare i veckan aven fast jag tog vilodag igar. Men det har kants bra pa traningarna och har aven kort en del mangd nu sa det ar positivt. Sprang runt i snovader idag ocksa vilket ar lite skumt for sprang runt i korta tights och t-shirt i onsdags men detta ar ju Texas.

Har astronomi prov pa onsdag. Far se hur det gar men det blir nog bra. Forsoker fa salt pa snuset jag kopte i Tax freen innan jag kom hit men det gar ju sadar. Har bara lyckats salt tva dosor an men det kommer.


New York la man ju aka till fler ganger tycker jag!

Peace!

NY

Det var ju ett bra fint stalle New York. Rolig tavling ocksa och mitt resultat blev ju helt okej anda om man jamfor med senaste tavlingen pa milen. Rullade in pa 4,21 men det var lite langsam oppning hade ca 2,11 forsta 800 men jaja helt okej. Kul att traffa ju Rojjan och Yolanda. Hann att ga runt lite pa stan och se mig om lite pa Times Square ocksa vilket var najs.

Hojdpunkter fran tavlingen var foljande:

1. En 400m lopare som sprang for LSU som startade utan startblock. Han blev avtrampad skon vid varvning men lyckades anda mosa in 47,2 vilket var bra coolt!

2. 4*800m stafett dar en skola som hette Columbia snittade in 1,51 per gubbe helt sjalva utan nagon draghjalp eller folk runtom.

3. Yolanda som vann 800m pa 2,11. Go Tureberg!

Nu blir det Study hall sen tempo run senare idag.

Peace/Glo

Dags för äventyr

Har varit dålig uppdatering på sistone. Plugg, träning, tävling etc men nu är jag här igen. Tävlingen i Alburquerque, New Mexico gick väl okej bättre än förra helgen i alla fall men nu är det dags för nya grejer. Tunga grejer. Det är nämligen dags för tävling i New York! Yes! Det är sant. Jag visste inte om jag skulle få åka iochmed att det gått sådär halvbra på senaste tävlingar men idag fick jag beskedet. Vi är ca 20 stycken som åker så det är en del. Ska springa 1 mile på lördag och då j***ar säger jag bara. Bara in stenhårt och mosa!
Kommer att träffa Röjjan och eventuellt springa mot han för han ska också springa 1 mile. Trevligt!
Känner mig grymt laddad men det är bara åka dit och göra sitt så blir det bra. Bra att vi inte åker buss dit som vi åkte till New Mexico. Det tog ca 10 timmar men det funkade. Nu blir det flyg istället från Dallas och sen till the Big Apple, coach Loftons hemstad, mammas gata ni vet. Där trivs han som handen i handsken. Lofton var redan laddad och hade dragit på sig en keps som det stod New York på idag på vårat team möte. Sen var det massa instruktioner: Gå ej själva, tappa inte bort er, ha ingen I-pod på stan. inga pengar och plånböcker i ryggsäckar, gå över vägen då det är grönt osv. Men roligt blir det! Bra kul! Bra möjlighet. Mycket mycket sällan man får en sån här möjlighet. Så jag säger bra fuck off nu kör vi!
Ska åka med bussen 2,30 inatt till DFW och sedan går flyget 07,30. Skjut mig som Röjjan säger!'
Så här ser man ut efter 10 timmars bussresa
Peace!///Glo

RSS 2.0