Ludvika-helg

Är för tillfället hemma i Ludvika. Gött att vara här men drygt med transport hit. Var hos Mormor i sunnansjö ikväll och firade hennes 95-årsdag. Yeah 95 år. Det är en härlig ålder det. Kört lite långdist idag. 75 min. Imorn blire VO2 max på rullband. Ska nog köra den här klassiska stegen.

Denna helg krävs fysikplugg. Shiiiit. Prov på onsdag. Fett och stort prov.

Hade lite planering med Liss om träning i torsdags. Kommer bli mycket mängd fram till sommarn. Mer än jag är van vid.

Annars är det ju hyfsat chill.



En bok jag starkt rekommenderar

Ha en fortsatt trevlig helg / Glo

Svinkallt

Körde lite längdskidor idag med Smedhs, Blomberg och Alau. Var bra kallt tyckte jag. Men skulle nog haft lite mera kläder kanske. Bra att åka lite skidor. Fick ihop 2 mil. Det kanske blir Vasaloppet ändå...... Får väl se.
Lä ju komma upp i Tiselius kaliber på 200 mil på en vinter ;)

Najs att ha gjort SAT. Men det kändes inte sådär jättebra. Får väl hoppas på det bästa.

Träningen rullar på hyfsat nu. Sprang 150m intervaller igår i Sätra och det gick ju helt okej.

En vecka kvar till fysik prov. Blir fett stort prov. Hoppas man klarar godkänt iaf. Hade VG på Hallmannens prov så det var ju bra. Man måste ju surfa på framgångsvågen!

Fantasy PL går ju lite halvknackigt nu. Blomman smällde till med en bra omgång senast och toppar nu ligan.
Men det är ju en del matcher kvar.


Kom och delta i vårens fläskigaste terränglopp!

Mvh Gleimert


Måndaaaaaaag!

Ja då var det slut på helgen. Gick alldeles för fort tycker jag men så är det ju ofta.

Var prov idag. Tyckte de var svårt. Iaf de sista 3 uppgifterna. Men man får hoppas på det bästa. Skivstångsstyrka idag med Edman. Trevligt som alltid var det. Sprang lite på bandet innan.

Vad hände i helgen då?

Lördag

Var kul att vara på Bosön och köra lite intervaller med ööö Tureberg. Men det gick lite segt. Sprang 150-ingar. Efter passet stannade vi och käkade vid nåt gatukök på Lidingö. Tog en sån där Taxirulle. Streamade lite Premier League när jag kom hem. Bra kul ju. Sen såg jag en dålig film "Jenniphers Body" senare på kvällen. Ja det var allt.

Söndag

Igår så studerade jag lite Matte E va. Sedan kom mina föräldrar runt 14-tiden för de hade skjutsat min syrra till flygplatsen i Bromma. Vi åkte och kollade runt lite i Sollentuna Centrum. Det är ju asnajs där ju. Sedan åt vi vid restaurangställe. Sedan handlade vi mat och därefter åkte vi till Löp för att släppa av mig. Resten av dagen streamade jag Premier League och studerade. Yeah.


Bild från Bosön när jag gjorde VO2-max testet. Jag, Smedhs och skidlandslaget

Nu blir det kvällsmat sen sova. Har ju sovmorgon imorrn!

Yeeeeeyyyy

Sen kväll. Som vanligt då. Studerat lite Matte E. Imorn blir det träning på Bosön. Blir nog trevligt. Har aldrig tränat där förut. Har bara gjort syreupptagningstesterna där. Igår var det jobbiga intervaller på bandet. 3*2*1000m vila 1min. Sp 3min. Men det tar ju lite tid att komma igång. Fullt naturligt.

Ja annars har det väl inte hänt så mycket. Dist i morse och våtväst på kvällen var dagens träning. I övrigt är det två prov inom snar framtid. Matte på måndag och historia på onsdag. Har skavsår på fötterna. Inte najs. Var basket på idrotten idag också. Satte en fin 3 poängare.

Skolan har inte svarat mig än. Drygt! Blev ju asglad när någon skola föränn gångs skull svarar med ett positivt svar. De kanske har ändrat sig. Jag kanske har för dåligt tålamod. Många faktorer som spelar in. Skolan ligger i Jersey City. Alltså på andra sidan av Hudson Floden. Coolt. New York på andra sidan. Jag skulle alltså kunna vinka till Röjjan på andra sidan floden om jag börjar på den skolan. Nice! Men skit samma det får bli vad det blir.

Premier League i helgen då. Toppar fortfarande våran interna liga. FFår se vad som har hänt efter helgen. Spännande!

File:Euler's formula.svg
Euler själv. Hans formel bredvid i ett komplext talplan. Intressant va! Matte E är ju fest.

Godnatt!/ Glo


Fullt ös va

I måndags var det back in school you now. Inget särskilt som hände. Sedan blev det dist 12 km på eftermiddagen för att jag hade ingen Fysik yeah. Därefter styrketräning med Edman. Fest!

Igår åkte jag och Blomberg längdskidor på Sollentuna GK. Ca 10 km blev det. För övrigt var jag ledig hela dan för jag hade ingen Fysik. Ha! På eftermiddan körde jag trröskel på bandet. Stege: 10min+8min+6min. 90s vila. Kul att köra kvalité igen men det var lite segt måste jag säga.

Idag har jag vart i stan hos kiropraktorn Vare för att kolla upp mitt problem med hålfoten. Det kändes bra efteråt tycker jag. Bättre än innan iaf. Hoppas att det ordnar upp sig nu. Han var riktigt bra kiropraktor kan nämnas. Rekommenderar honom. Sedan köpte jag nya skor på Adidas Store. Nya Adizero Tempo. Gryymt :)

Öhhh ikväll har jag distat och inte gjort särskilt mycket mer.....

Alau är tillbaka på löp också. Hela Bymade här på löp alltså. Synd att ingen mer vill blogga....

Men jag får önska om en god natt! 

 
St Peters kyrkan. Fläskigt värre. Har själv vart in där. Var även inne i kupolen


Allmänt snack

Nu var jullovet slut. Dags för skola igen. Nice! Fast det är ju fint med lov. Jaja. Körde dist på rullband idag. Klassisk dist. Känns bra att ha kommit igång igen. Nästa vecka blir det lite kvalitétspass också. Blir asbra.

Skola igen alltså. Har pluggat lite Fysik på lovet och även matte E. Är väl snart prov i matte E. Det är inte lätt.

Nu är det iaf lite värme på rummet. Har ju på mitt element som jag själv köpt. Lite extra värme.

Har tagit hit mina längdskidor. Eller snarare är det min brorsas men de funkar lika bra. Har bara åkt ett skidpass i vinter hittills men ska nog försöka att åka lite mer. Är ju anmäld till Vasaloppet så jag får väl ösa på och åka lite om det ska bli av. Men det är ju chill. 9 Mil är väl en baggis? Nä det blir nog drygt. Åkte ju halvvasan förra året. Var jobbigt bara det.

Nu slår vi igen butiken!




Hyfsat chill

Det är bra najs med lov. Idag har jag inte gjort mycket. Har funderat lite på vilka utbildningar jag skall söka efter gymnasiet. Får se vad det blir. Har snöat bra mycket idag också. Jädra snö. Men man bor ju i Sverige så man får väl bita i det sura äpplet. Läste en bra artikel på friidrott.se. Intressant. Läs den och bli mer motiverade till att träna i detta sviniga klimat!

http://www4.idrottonline.se/HammarbyIFFI-Friidrott/Arkiv/AretsNyheter2011/Kylangervarme1/


Hälsningar Glo

Nåja det är dags för uppdatering eller vad säger övriga Bymademedlemmar!???

Kläppen var najs. Firade nyår och åkte slalom. Var inte där så länge. Torsdag-Söndag men det räckte gått och väl. Är ju inte jättemånga pister. Liknar lite Romme i Borlänge. Men det är ju alltid kul med slalom. Var bra länge sedan jag åkte. Tror det var två år sedan.

Nu är det slutätet på penicellinet och jag kan också träna för fullt. Gött! Lunginflammation in my ass säger jag bara.

Var på löp i tisdags. Hämtade mina löparskor och lite träningskläder. Kändes lite onödigt att åka ända till Sollentuna för att hämta löparskor men så kan det va. Sprang en dist när jag väl var där. Första passet på ca 3 veckor. Kändes bra tungt. Men kul att vara igång igen! Träffade Hans, Lissen, Blomman och Widing där. Var sedan och käkade lunch på Pizzeria Häggvik med gänget. Så jädra najs pizzeria alltså.

Idag har jag distat igen. Kändes lite lättare idag men grymt tungt i benen. Är ju så mycket snö ute också. Blir nog lite rullband nästa pass. Skottade snö på balkongen idag också. Yeah. På kvällen träffade jag Vladi. Han har nyss fått körkort btw. Vi drog ner till studion men vi kom tyvärr inte in. De har gjort om med lokalerna där så vi får fixa tillgång till den nya lokalen där studion nu håller till. Tråkigt men så kan det va. Vi drog och gymmade istället. Körde lite bål. Kan ju behövas med tanke på att man inte tränat på ett tag. Sedan drog vi ner på stan för att kolla om det fanns något ställe som visade Premier League men de skulle snart stänga så det blev inget av. Jag drog hem till mig och streamade några matcher istället. Fint!


Kläppen är ju fint

Måste ju också tillägga att jag krossar i våran interna liga i Fantasy Premier League. Ja det var väl bara det jag hade att säga! ;)
Godnatt!

RSS 2.0