Löparskivan

Eyyyy!

Bra fint var det med löparskivan igår. Var hyfsat med folk och bra drag. Tack till 2:orna för deras insatser till nomineringsfilmerna. Det uppskattas. Roligt att det var så mycket folk man kände igen. Både hemifrån och skolan samt löpare och föräldrar. Var kul att Vladi och Simon från Ludvika kom också. Har ju känt dem hyfsat länge. I ca 12 år eller nåt sånt. Goda vänner det!

Nu var äntligen denna hektiska veckan över med skolarbeten. Varit lite svinigt nu på senaste tiden. Hade projektredovisning i onsdags, historia prov i torsdags och idag. Idag var det ingen höjdare att skriva prov kan jag säga hehehe. Med huvudvärk och allmänn trötthet satt jag vid skolbänken och dunkade dit en snyggt resultat på provet komponerat av mannen i hallen. Förhoppningsvis ett bra resultat vill säga.

Jaja då bockar vi av löparskivan för det här året då. Men det kommer fler. Det kan ni skriva upp!

Ingen premier league i helgen. Tråkigt.

Hemma i Ludvika nu i helgen. Träningen rullar på bra annars. Blir lite dist i helgen. Långdist och lite snabbare dist.


Gammal bild sen förskolan


Peace grabbar! Tiden går ju fort. Glad att jag har er

Men ni får hare!//// Glooo

Mycket på G

Ja men yo!

Hektisk vecka väntar. Det är redovisning om projektet på onsfag, historia prov både på torsdag och fredag samt idrottsuppgift som ska lämnas in imorrn. Sen ska vi ha möte med Stickan i Tureberg angående om loppet som vi skall arrangera. På torsdag är det ju också löparskivan. Yeah!

Annars så har det varit bra helg. Vart hemma i Ludvika. Sprang långpass idag och var på bio igår. Såg The True Grit. Helt okej film.

Var hyfsat bra vecka i Fantasy Premier League också. Najs!

Var en del snö hemma faktiskt. Kunde nog åkt lite skidor men kände inte för det. Är trött på snö. Blir najs med Portugal.

Höres. God natt!/ Glooo

Dålig uppdatering

Ey yo. Just nu är det chill. Tränade med turebergsgänget idag. Festligt! Var backträning vid Danderydsvägen. Gick hyfsat bra. ¨

Fick VG på mitt fysikprov. Yes!

Vasaloppet gick bra. Gled in på 6 timmar och 50 min. Lyckades att knäcka en stav mellan risberg och Evertsberg
men det funkade ändå att åka med den. Det var bara trugan som gick av. Men det var astråkigt sista 20-10km. Hade känt mig hyfsat fräsch med ca 3mil kvar. Sen tog armarna slut. Hade ingen energi kvar i musklerna. Var bara att försöka ta sig i mål.

West Ham är ju G nu. Har grym form! Hoppas att de klarar sig kvar i Premier League.

Imorrn Blir det Slottsprinten. Bra najs. Synd att ínte Hulån är med och öser bara.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

/ Glo

Vasaloppsvecka

Yo! Nu befinner jag mig i Kläppen i Sälen. Är här med min syster och hennes bebis samt mina föräldrar. Hyfsat chill. Var hos Pettersson i Mora från tisdag till fredag. Igår åkte vi stafettvasan som gick mycket bra. Vi kom på plats 47 vilket var en förbättring med ca 20 placeringar sen förra året. Var ganska dåligt före när jag åkte min sträcka. Snön smälte och det var inget vidare glid. Hoppas att det blir bra före tills imorrn då jag åker 9 mil och inte 9 km som jag åkte igår. Blir bara att mosa på!

Har tippat att Tynell ska komma på pallen på Vasaloppet. Får se vilken tid jag själv glider in på. Ska inte spränga mig i början utan chilla av lite i början. Har köpt en massa energibarer, geler, såna där kuddar med sportdryck samt tabletter som skall förebygga kramp. Lä ju bli svinigt bra. Måste vara vid starten i Sälen tidigt. redan vi 06 tiden närmare bestämt. Sedan blir det att ta ledigt på måndag. Fint!

Idag är det premierleague också. Har tippat stryktips igen. Är ju med i tips-sm men det går ju sådär. Tror jag har 34 rätt efter 4 omgångar.

Jaja ha ett fortsatt trevligt lov.


Theo. Eller The O som han också kallas


Stafettlaget "Skiing for Hans Persson"

Mvh Gloo


RSS 2.0