Mycket tävling på g

Ey yo. I helgen var det JSM. Gick mycket bra måste jag säga. Kom vidare ifrån försöken och sprang en mycket bra final. Fick ut hyfsat mycket av min energi men det var framför allt den taktiska biten som stämde bäst. Slutade som 5:a i finalen. Över förväntan! Lyckad helg. Sprang dessutom på bättre tid i båda loppen än vad jag gjorde förra helgen även fast det var taktiklopp. Intressant. Får se vad man kan springa på imorgon. Har egentligen inga förväntningar p.g.a att jag förmodligen är sliten sen helgens tävlingar. Men jag taggad! Ska bli bra kul att få springa i Globen igen. Det är en grymt kul tävling! Imorgon är det ju också 800m och inte 1500m höhöhö.

Idag har jag skrivit Matte E kursprov. Gick helt okej. Hoppas att jag klarar kursen iaf. Men det ska jag nog göra. Skönt att bli av med Matte E nu. Var ganska jobbig kurs. Gick framförallt mycket fort fram med tanke på att det bara var en 50 poängskurs.

Körde en lättare dist idag med Smedhs och lite stegringar på bandet. Kändes hyfsat bra. Stelt i vaderna dock.
På kvällen var det årsmöte med Tureberg. Trevligt!

Har faktiskt inget att studera nu för tillfället. Yes! Jo iofs fysik men jaja. Förtjänar lite paus efter Matte E.

Nu har jag fyllt kylen med mat igen. Bra najs. Kylen har vart tom nästan halva förra veckan så det var bra att den fylldes på. Det var förresten Klas som skjutsade till MAXI eftersom att han också vart med på årsmötet.

Jo en till sak angående XL-Galan är att de har fått för sig att inte skriva upp mig i startlistan även fast jag är anmäld. Drygt. Hoppas att det löser sig så att man får springa överhuvudtaget. Är ju grymt rolig tävling. Jag anmälde mig iaf innan sista anmälningsdag så det är inte mitt fel iaf. Jaja skit samma. Det löser sig nog.


Nästan hela stafettlaget till stafettvasan.
Sponsring med mössor från Fischer som Tomas fixat. Najs!




Ny Turebergsoverall



Legenden Hans Persson

God kväll/// Glooo

Snart JSM

Ja snart nalkas det JSM. Imorgon närmare bestämt. Blir bra najs. Sedan är det ett saftigt kursprov i Matte E som väntar på måndag. Inte så jättekul men men bara att bita i. Vart sådär hyfsat chill vecka med tanke på träningen. Inte så mycket mängd men det ska ju vara lätt vecka. 

Det är annars fortsatt kallt utomhus. Bra att det finns snö så man kan åka lite skidor iaf. Blir ju vasastafetten och vasaloppet på sportlovet så det är bara att mata in kilometer inför loppet.

Ingen Premier League i helgen. Tråkigt. Men ska ändå tippa eftersom att jag är med i Tips-SM. Får se vad det blir den här omgången. Hade 9 rätt första omgången och 8 rätt senast. Är ganska svårt tips denna vecka. Oklart hur man ska tippa.

Gjorde klart historia arbete idag. Jämförde det Ryska riket med det Habsburgska väldet under slutet av 1600-talet. Intressant va? Gött att man fick sluta tidigare idag eftersom att vi inte hade någon idrott.

Senare ikväll blir det bowling och käk på San Marco med öööö Tureberg. Hoppas man drar in några strikesss!


Senast jag sprang SM i Sätra var för 3 år sedan. Då blev det en 3:e plats på 1500m.
Eller jag sprang iofs Senior-SM förra året i Sätra men det räknas ju inte.
Får se hur det går i helgen då hehehe!

/ Glo

Vädret förstör

Jaha ja. Det blev inga intervaller utomhus. Och ingen dist utomhus igår heller. Anledningen: Vädret. Skitväder. Det är kallt och det är snö. Igår var det ca -16 grader. Idag är det ca -6 men det har snöat mer så det finns inget intervallbart underlag. Men det här är ju Sverige.

Igår gjorde jag livräddningstestet på idrotten. Hade inte så bra tid. Fick ca 1,35. Blev ganska förvånad. Men man är ju ingen simmare.

I veckan blir det Matte E plugg. Har kursprov på måndag. Sedan ska jag skriva en historia-uppsats till på fredag. Till helgen blir det JSM. Trevligt. Ska springa 1500m. Najs!

Har inte tränat idag men ska göra det ikväll. Körde inte bana idag med tanke på att jag tävlade i söndags.
Ska springa 1000m-intervaller. Fest!

Imorgon är det z-dag. Skönt. Ska ha möte med Sollentuna Utd om Rösjöracet. Senare på eftermiddagen blir det lite längdskidor med Smedhs.

Grymt dåligt att det inte finns någon lösningsbok till Matte E. Men som tur är så fick jag ju Johanna Olssons anteckningar son hon läste kursen förra året. Ett stort tack!


Ja ni ser ju. Det är kaos som Tjärdal säger.

/ Glo

Helgen med tävling m.m

I fredags kollades det på två filmer: 127 timmar och The Wolfman. 127 timmar var bra men inte Wolfman.

Tävlingen gick helt okej. Sprang på 4,10. Inte nära mitt pers men men. Ja det var godkänt iaf. Hade bra rygg hela loppet och höll bra position. Najs! Bara att ösa på JSM. Sedan blir det ju XL-Galan också. Grymt kul!

Ja för övrigt var det ju rolig helg. I lördags var jag och kollade på Manchester-derby på O´learys. Efter det gick jag och Hans och handlade. Sedan lagades det mat: kyckling från Jensens Böfhus. Resterande delen av kvällen togs det kort för affischen till Disco-skivan och sedan chillades det av. 

Idag har jag varit och tävlat. Ja det var väl allt! 

Träningen går bra annars. Har legat på hyfsat hög mängd och framförallt många pass. Hade 9 pass den här veckan bl.a. Så man börjar ju komma i gasen!


Dessa två herrar tävlade också idag. De sprang 800m. Mycket spektakulärt lopp.
Hans bodde för övrigt här under helgen.



Albins tatuering. Ja jag vet. Den skulle vart på bloggen tidigare. Men ni vet ju hur det är.

Trevlig kväll
/Glo

Allt lugnt

Ja det har varit späckat program den senaste tiden. Det har vart studier och träning; Det finns ingen bättre kombination. Träningen rullar på hyfsat bra för min del nu tycker jag. Börjar gå bättre på VO2 max passen och kilometrarna rullar in. Kändes hyfsat bra på banpasset i tisdags då jag sprang 4*400+200 med Markurell och Blomman. Trevligt. I helgen blir det tävling på Raka Spåret. Ska springa 1500m. Får se hur det går. Har inte alltför höga förväntningar men blir kul att få tävla igen.

Igår hade jag matte E prov. Gick mycket bra måste jag säga. Hoppas på goda resultat. Fick också tillbaka mitt Fysik B prov som jag fick starkt G på. Mina resultat på SAT har också kommit in. Fick bättre än vad jag trodde så det var helt okej.

I onsdags hade jag och Olausson möte med Turebergs sportchef ööö Valle om Rösjöracet. Vi har också kommit i kontakt med ICA Maxi i Häggvik och de var villiga att sponsra oss med nummerlappar m.m. Perfekt! Hoppas att det anmäler sig fler. Loppet ligger ju ganska tidigt. Kan bli så att man får stå och hacka bort is dagarna innan loppet :P

Ska köpa en ny pulsklocka i helgen tror jag. Blir nog en Garmin med GPS-mätare.

Sedan blir det ju Premier League. Har gått gryyymt dåligt på Fantasy Premier League så det är dags att rycka upp sig nu.

Trevlig helg / Glo


Blaaaaau

Då var fysikprovet avklarat. Skönt. Hoppas att man klarar VG iaf. Var ganska svårt men det får gå som det går. 

Hade ju precis G på Matte E provet. Tur det. Får ligga i och läsa till nästa prov.

Banpasset igår gick mycket bra måste jag säga. Sprang även denna vecka 150-ingar 3*5 med stegrande vila (vi började dock inte från noll ;) ). Kul att det gick bra för en gångs skull.

Ikväll blir det lite Premier League. Är ju bra kul att kolla på måste man ju säga.

Var ju på sån här kick-off med Tureberg i måndags. Intressant. De snackade om en hel del saker.
Bland annat om inomhushallen som skall byggas. Verkar ju ta tid innan man verkligen kan sätta igång och bygga.

Vi har fått våran första anmälan på Rösjöracet. Då kommer ju iaf nån dit. Najs!

Nu blire dist!

Hälsningar/ Glooo








RSS 2.0