home sweet home

Ja då var man hemma igen efter en vecka på resande fot (eller resande röv som det väll borde uttryckas när man sitter och degar på buss eller tåg).

Löpet-lägret infriande mina högt ställda förväntningar.

Waxholmsturen i den frätande sommarhettan var trevlig. Bildkavalkad finns att förkovra sig i på johannas blogg.

Turen avslutades med en båtguidning av och med coach Liss! Elva av oss stuvades in i Olas fritidsbåt, eller ögonstenen som Ola envisades med att kalla skutan. I behaglig fart tuffade vi sedan fram i stegesundet. Med huvudet uppkört genom takluckan styrde Ola, ståendes i sätet, oss fram med foten på ratten. Allt medan han ivrigt pekande på omgivningarna guidade och berättade waxholmskastellet, attacken från Ryssen etc.
Vi passerade Olas vinterbonade fritidshushus på ön stegesund. Men stor entusiasm klargjorde han hur bergvärme installerats i den föredetta handelsboden (där grevar och hertigar tidigare inhandlat sin lördagskorv) - vilket gör att man ÄVEN VINTERTID kan vistas på ön. På hemvägen plockade han fram en gammal klenod - en skepparmössa han inhandlat i Tallin under kommunisttiden för den ansenliga summan 15 öre. Men mössan på var det sedan full gas hemmåt. 

 
Badpojkarna i waxholm

Dom nya ettorna då?
Jo, verkar vara ett skönt gäng faktiskt. Dom kommer nog snabbt att smälta in i gruppen

kram
albin

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha ni verkade ha roligt när ni åkte båt hem med Ola :D

2010-07-11 @ 20:12:02
URL: http://johannank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0