Året var 2009 På Löpargymnasiet.........Dårå!

Här kommer en årssammanställning av året på Löpargymnasiet år 2009!
Det har varit ett fantastiskt år med trevliga, roliga och spännande händelser. Jag tänkte berätta om de allra största och viktigaste som man sätt in i ett slags Hall of Fame så att säga. Skriv gärna kommentarer och lägg cokså till egna händelser som ni tycker har haft betydelse för Löpargymnsiet och dess inneboende.

Vinter

Året började som vanligt mitt i vintern den 1 januari. Marcus var i storform och överraskade stort på 1500m och 800m. Gunnarsson var också i gasen smällde till på 800m. Han vaxade också benen innan han fick sitt perslopp.
Även jag själv vaxade benen mitt i natten innan Hans åkte till Islande de Margarita.
Backyard Babies konsert var jag, Smedhs och Hulken på. Pettersson var också på besök på nån tävling.
Slottsprinten var vi på. JSM i Göteborg avslutade vintern. Smeds 3:a på 400m, Marcus 1:a på 1500m och Albin 2:a, Blomman 4:a och jag 5:a. 3:orna söp mkt och pissade på Gunnarssons fönster vilket gjorde att Micke West, Adam, Oliver Hoffman och David inte fick följa med till Portugal. Gunnarsson blev också Johanna Olssons dräng mitt i alltihop och han växer så det knakar!

Våren

Monte Gordo i Portugal öppnades våren upp med. Ett mkt roligt läger som verkligen är ett minne för livet. Födelsedagsfesten på Casino de Monte Gordo då jag höö mitt tal lär man ju inte glömma. Detta föjdes sedan upp med strippshow och "We will never come back HIT again!" avslutades kvällen med.
Jag fick magproblem efter lägret och bosatte mig på toaletten den följande veckan. Några golfsvingar på drivingranchen i Helenelund hann vi också med.
Terräng SM i Tantolunden var nästa stora tillställning. Marcus vann, Albin 3:a, jag 5:a, Jonas 3:a.
Löparskivan på Café Umbra då Marcus och jag åkte fast för falskleg samt Smedhs och fikanisse blev utslängda. För övrigt en trevlig kväll med ännu ett tal till 3:orna och 2:ornas avslutningsfilmer.
Bruce Springsteen med Tilda, Röjjan och Hulken på Stadion var också trevligt.
SAYO var ett stort avtryck på våren med många framgångar.
Sedan avrundades våren med Studenten och våra älskade 3:or lämnade oss för alltid och blev kända för att de inte kunde springa!

Sommar

Jobb! Jobb! Jobb! Kontorsjobb på ABB bestod mkt av min sommar av. Träning också med Guss, Augustin och Toomas. Tävlingar var det mkt också. GP-tävlingar, DN-Galan och Gurkspelen bland annat. Löparlägret var lite sådär kul. Alla var ju tyvärr inte där men men. Kul att träffa de nya ettorna. Jag tappade bort mina spikskor och sedan var det dax för JSM i Karskrona. Där var det stora framgångar. Framgförallt för de forna 1killarna (Bymade alltså) som bildade en Landslagskorridor på löpargymnasiet dårå! Finnkampen blev nästa pilsner. Fotoll: GAIS krossade Hammarby på Söderstadion. Det var najs!

Hösten

Skol-SM invigdes hösten med. Där sopade vi banan och tog nästan hem den totala vinsten bland alla FIG:en. Mankiniloppet var nog det som det som alla kommer att minnas mest av gissar jag på. Skol-SM firandet avslutades med att Smedhs somnade på toaletten och jag, Sanna, Hulken och Hans somnade i Emmas säng. Detta följdes sedan upp med Fikanisses Z-fest på löpet som slutade med ett totalt magplask. Securitas, rektorer, Bengan, Milton kallades in till ett krismöte och slutade sedan med ett uteblivte Portugal-läger. Marcus hade diverse matkrig och vattenkrig med Therese och Ida och avslutades sedan med äggkastning på kockens bil då även Blomman och Fikanisse (igen!!!!!) deltog! Pettersson var återigen på besök och hade den här gången sönder glasruta! Träningarna i Sätrahallen började sedan. Repningar inför vårat framträdande på talangshowen påbörjades. Julmiddagen då jag och Albin uppträdde med diverse låtar blev mkt lyckat. Våran omtyckta sjukgymnast Petra avtackades med sång och dans ifrån landslagskorridoren.
Året avslutades sedan med nyårsfirande hemma hos Smedhs på kajen i Mora och avrundades sedan med en hemmafest i Kråkberg då också festfixarn Pettersson var delaktig i nyårsfirandet!

Med andra ord: Livet Snurrar!



Tack för det här året och jag hoppas att ni uppskattade min årssammanställning!
Ja det var ju bara det jag ville säga!


///Dan Glo









Kommentarer
Postat av: Emil

mycket bra sammanfattat, vad mycket vi har hunnit med:)specielt under hösten :P

2010-01-01 @ 23:04:58
Postat av: pettersson ;)

känns bra att jag blir nämnd några gånger:) rutan och framför allt festfixeriet här som avrundade året va riktigt härliga minnen :D hoppas på ett lika fint 2010 med många besök hos mina kära vänner på lpg !

2010-01-02 @ 01:12:44
Postat av: Dan Glo

Ja det var ju väldigt ööööööööööööhhhh trevligt! :D

2010-01-02 @ 09:54:18
Postat av: Albin

Grymt

2010-01-02 @ 11:00:03
Postat av: Mac

"Löparskivan på Café Umbra då Marcus och jag åkte fast för falskleg"



"Marcus hade diverse matkrig och vattenkrig med Therese och Ida och avslutades sedan med äggkastning på kockens bil då även Blomman och Fikanisse (igen!!!!!) deltog!"



Haha go sammanfattning Gleimar ;)

2010-01-03 @ 00:39:43
URL: http://bymade.blogg.se/
Postat av: Dan Glooo

Haha ja vad kul att ni tycker det :D

2010-01-03 @ 20:42:36
Postat av: Rickard

haha !! mkt trevlig läsning! :)

2010-01-06 @ 22:30:37
Postat av: Rickard

haha !! mkt trevlig läsning :D

2010-01-06 @ 22:32:25
Postat av: Johanna

Haha!! Sjuuukt bra inlägg! GOO GLEIMAR! :D

2010-01-06 @ 22:34:48
Postat av: Hans Gleimar (farsan)

Spännande sammanfattning av året som gick innehållande vissa nya avslöjanden

2010-01-14 @ 19:28:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0