lidingö närmar sig med stormsteg

Äntligen är det snart dags för årets Lidingöstafett! Och givetvis kommer Landslagskorridoren på löp ställa ett otroligt starkt lag på startlinjen.
På fredag smäller det och givetvis är det hög tid för lite analyserande...

Förra året kom vi fyra (en sekund från trean) och eftersom vi alla fyra har haft en bra utveckling under året så är vi som lag mycket starkare i år. Det borde alltså betyda en pallplats i år, om konkurrensen är likvärdig mot förra året. Men så klart siktar vi på seger, även fast vi vet att det är många jätte bra lag med...

Stäcka 1, 4km
Blomberg får i år öppningssträckan. Blomberg är ju inte känd för att göra några kalle-anka-lopp, så med en förväntad habil insats (som man säger i örebro) kommer vi ligga riktigt bra med redan ifrån start!

str 2, 4 km
Olausson följer och går all-in på de 4 långa kilometrarna. Inte mycket att säga om...

str 3, 2km
Gleimar tar över pinnen och med Guss storslagna intervallträning i benen kommer det gå undan på de 2000metrarna. Kanske är just 2000m terräng Daniels bästa distans all-over! Förhoppningsvis ska inte helgens mopedvurpa hämma löpningen.

str 4, 2km
Hallbäck får i år förtroendet att föra pinnen över mållinjen. Behövs det sägas mer, alla vet ju vad Marcus kan plocka fram när målgången börjar närma sig.

Kl 17.30 på grönsta gärde, då smäller det. Eller som vi säger: Fuck off, nu kör vi!


Gleimar stormar mot mål i lidingöloppet 2008


Kommentarer
Postat av: Ida

Ni kommer äga sönder:D

2009-09-21 @ 18:17:29
Postat av: Mac

NU JÄVLAR KÖR VI GÖBBAR!!!

2009-09-22 @ 16:56:08
URL: http://bymade.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0